02 / 05 / 2024

silivri 2015 yatırımları

silivri 2015 yatırımları

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Kültür Sokağı çalışmalarını inceledi!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nun yanında bulunan eski yoğurthane binalarını aslına uygun şekilde restore ederek Çok Amaçlı Salon, Tiyatro Salonu, Şehir Müzesi ve Fuaye Salonu olarak ilçeye kazandıracak.

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Silivri'de sanayi yatırımları için imar değişiklikleri bekleniyor!

Silivri, İBB tarafından 2009 yılında imar planında yapılan değişiklikle konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürüldü. İlçeye yeni yatırımların yapılması ve var olan işletmelerin kapasitelerini artırması için imar planında değişiklik bekleniyor.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

silivri 2015 yatırımları Haberi

silivri 2015 yatırımları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Güne, Başkan Yardımcıları Ayhan Otlatıcı ve Hasan Solak ile birlikte Silivri Öğrenci Yurdu’na gerçekleştirdiği ziyaret ile başlayan Başkan Işıklar, ardından mahallelerde incelemelerde bulundu.

KAVAKLI MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ

Kavaklı Mahallesi’nde iletişim merkezi olarak kullanılan eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı. Çocuk oyun alanları, fitness aletleri ve dinlenme alanlarının yer alacağı yeni meydan düzenlemesi iki hafta içerisinde tamamlanacak.

KAHVEHANEDE ÇAY MOLASI

Çanta ve Alipaşa Mahallelerinde de incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, bölgelerde yapılması planlanan projelerle ilgili mahalle sakinleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Kahvehaneleri de ziyaret eden Başkan Işıklar, hemşeriyle çay içerek sohbet...