05 / 05 / 2024

SİLİVRİ Belediyesi Planlama Müdürlüğü

SİLİVRİ Belediyesi Planlama Müdürlüğü

Silivri Belediyesi yetkilileri, askıya çıkan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı hakkında Büyüksinekli ve Kurfallı ' nın ardından Sayalar Mahalles i 'nde de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Silivri'de imar planı için son itiraz günü 3 Mart!

Silivri Belediyesi yetkilileri, askıya çıkan 1 / 1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı hakkında Büyüksinekli Mahallesi 'nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Plana itiraz süresi ise 3 Mart.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

O ilde 10 adet arsa ve arazi satılıyor! 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 7 adet arazi satılıyor. 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte ayrıntılar...

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden kira müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgınında kısıtlanan ya da kapanan kendisine ait işyerlerinden 1-2 ay değil, salgın tamamen geçene kadar kira almama kararı aldı. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

SİLİVRİ Belediyesi Planlama Müdürlüğü Haberi

SİLİVRİ Belediyesi Planlama Müdürlüğü

SİLİVRİ Belediyesi Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak, 2 Şubat - 3 Mart 2015 tarihleri arasında bir ay askıya çıkarıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila, Mahalle Konseyleri Sorumlusu Muharrem Aydoğan ve teknik kadro, Büyüksinekli ve Kurfallı'nın ardından Sayalar Mahallesi'nde de mahalle sakinleri, muhtarlar ve mahalle konseyi üyelerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Plan ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren belediye yetkilileri, vatandaşlara parsel parsel imar durumları hakkında açıklamalarda bulundu. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'na itiraz süresi 3 Mart'ta sona erecek. 


Bölgede Haber...