07 / 05 / 2024

silivri depremi 2020

silivri depremi 2020

İstanbul Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmara Denizi'nde yaşanan deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi...

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Silivri'ye büyük yığınak: AFAD olası İstanbul depremi için kolları sıvadı!

AFAD olası İstanbul depremi için harekete geçti. Afet durumunda kullanmak için Silivri'de hayata geçirilen merkeze konteyner depolanmaya başlandı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları tamamlanma aşamasına geldi. Daire belirleme kuralarının çekildiği dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 74'e ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son aşamaya gelindi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda konut içi imalatlar başladı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran 2020'de atılan projede konut içi imalatlara start verildi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz!

13 Haziran 2020'de temeli atılan KİPTAİ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede inşaat seviyesi yüzde 38 seviyesine geldi. 

Silivri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

silivri depremi 2020 Haberi

silivri depremi 2020

İstanbul'da dün 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yedi kilometre derinliğindeki deprem başta İstanbul olmak üzere Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre;  Silivri'deki depremden önce Marmara Bölgesi'nde büyüklüğü 0.8 ile 3.1 arasında değişen 50 deprem meydana geldi.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da depreme ilişkin açıklama yaptı.

Twitter'da paylaşım yapan Yerlikaya, "Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

SİLİVRİ DAHA ÖNCE DE SALLANMIŞTI

İstanbul Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde deprem meydana gelmişti. Depremin büyüklüğü 5,8 olarak açıklanmıştı. Yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem nedeniyle 8 kişi hafif şekilde yaralanmıştı. 

"NORMAL VE HAYRA...