29 / 04 / 2024

Silivri kavaklı 2016 yatırımları

Silivri kavaklı 2016 yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

ÖİB Silivri'deki gayrimenkul satışını onayladı!

İstanbul ili Silivri ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Silivri'de 7.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey ve Kavaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 7 milyon 525 bin 740 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi nazım imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi Turiz Tesis Alanları imar planı notu değişikliği askıya çıkarıldı...

Silivri Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı bugün!

Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 5 Aralık 2016 Pazartesi Günü 16.00’da gerçekleştirilecek.

Marmara Konakları Beylikdüzü fiyat listesi 2016!

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı Mahallesi'nde hayata geçirilen Marmara Konakları projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanıyor. Marmara Konakları Beylikdüzü fiyat listesi 2016...

Silivri Kadıköy Spor Sahası açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında hayata geçirdiği Kadıköy Spor Sahası’nın açılışı, Karpuz Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

TOKİ Silivri'ye 345 konut inşa edecek!

TOKİ İstanbul İli, Silivri İlçesi 345 konut (+3 adet kapıcı dairesi) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Silivri Kadıköy'e yeni spor sahası!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında Kadıköy Mahallesi’nde başlattığı spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Silivri Belediye Meclisi 11 Temmuz'da toplanıyor!

Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 11 Temmuz 2016 Pazartesi Günü 17.00’de gerçekleştirilecek.

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Silivri kavaklı 2016 yatırımları Haberi

Silivri kavaklı 2016 yatırımları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında geçtiğimiz akşam Kavaklı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Yıl boyunca yapılan çalışmaları anlatan Başkan Işıklar, söz verdiği mahalle sakinlerinden yaşadıkları yer ile ilgili eksikleri ve önerileri dinledi. Silivrili muhtarlar toplantıda Işıklar’ı yalnız bırakmadı.


IŞIKLAR: “İLÇEMİZ GİDİLECEK, GÖRÜLECEK VE YAŞANACAK BİR İLÇE OLARAK KALACAK”


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Bütün mahallerde yaptığımız toplantılarımızda gelip buraya Silivri Belediyesi olarak ne yapmışız? Neyi yapmıyoruz? Hangi hizmete öncelik verelim? Ne yapalım, hangisi olsun bunu beraber konuşarak yapalım istiyoruz. Halkımızla beraber, katılımcı bir anlayışla, herkesin fikrini alan, ortak akılla hareket ettiğimiz sürece daha az yanlış yaparız. Sonsuz kaynaklarımız yok ama Silivri’nin her noktasını koruyarak, yağmalamalara engel olarak yaşanabilir bir Silivri sağlayacağız. İstanbul’da betonlaşmanın set çekildiği yer...