15 / 05 / 2024

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2015 Yatırım Programı kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Düzenleme çalışmaları kapsamında, bina çevresindeki duvarlar kaldırılarak meydan genişletildi.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

ÖİB Silivri'deki gayrimenkul satışını onayladı!

İstanbul ili Silivri ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Silivri'de 7.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey ve Kavaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 7 milyon 525 bin 740 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Silivri'ye yeni muhtarlık binası!

Silivri Belediyesi ekiplerinin, Büyükkılıçlı Mahallesi’nde meydan düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi nazım imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi Turiz Tesis Alanları imar planı notu değişikliği askıya çıkarıldı...

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Silivri'de 10 milyon 535 bin TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Silivri Kavaklı Mahallesi'nde 6.300,00 metrekare yüzölçümlü fabrika binası 10 milyon 535 bin 800 TL bedelle satılıyor.

Sera Mobilya İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sera Mobilya İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Silivri, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi açıldı!

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi, İhsan Usta Şube Müdürlüğü'nde 130 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Silivri, Kavaklı Mahallesi, 600.Caddesi'nde açıldı.

Muğla Kavaklıdere'deki dükkanlar meydan genişletme çalışmaları kapsamında yıkılacak!

Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi, hak sahipleri arasında yaşanan sorunlardan dolayı 10 yıldır atıl durumda bulunan 6 dükkanı satın aldı. Dükkanlardan bazıları belediye meydanını genişletme çalışmaları kapsamında yıkılacak, bazıları restore edilecek.

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları Haberi

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2015 Yatırım Programı kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tamamlanarak, mahallede büyük bir değişim yarattı.

Silivri Belediyesi tarafından 2015 Yatırım Programı kapsamında hayata geçirilen projelerle mahalleler yenileniyor, güzelleşiyor. Kavaklı Mahallesi’nde başlatılan meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ek hizmet binasını da içine alan meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, bina çevresindeki duvarlar kaldırılarak meydan genişletildi. Çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve oturma alanlarıyla modern bir görünüme kavuşan Kavaklı’nın yeni meydanı mahalle sakinleri tarafından beğeniyle karşılandı. 

ANIT DÜZENLEMESİ YAPILDI

Kavaklı Mahallesi’nde iletişim merkezi olarak kullanılan eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mevcut Atatürk Anıtı’nın yerini değiştirerek aydınlatma ve düzenleme çalışmalarıyla büstü...