03 / 05 / 2024

silivri metrobüs son durum

silivri metrobüs son durum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yıl sonunda İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak 4 metro hattının tamamlanacağını açıkladı.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Metrobüs hattı Silivri'ye uzatılacak mı?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüs hattı Silivri'ye uzatılmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

silivri metrobüs son durum Haberi

silivri metrobüs son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal , KİPTAŞ’ın 1058 konuttan oluşan Silivri Konutları 3. Etap Projesi’nin tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

4 hat yıl sonunda bitiyor

Hürriyet'teki habere göre, İBB Başkanı Uysal, "Eski Sirkeci-Halkalı dediğimiz şu anda Kazlıçeşme-Halkalı Banliyö hattı çözüldüğü zaman önemli bir rahatlama olacak. Halkalı- Esenyurt-Beylikdüzü metromuzun Esenyurt’a kadar ihalesi yapıldı. Dört tane hattın yıl sonuna kadar bitirilmesini çözmüş olacak." dedi. 

Metrobüs Silivri'ye uzatılacak mı?

Uysal, "Metrobüs Silivri'ye bugün uzatılırsa Silivri’deki vatandaşlarımıza da kötülük yapmış oluruz" dedi.Silivri metrobüs detayları için