28 / 04 / 2024

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.



 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde bütçe görüşmeleri tamamlandı ve Büyükçekmece Belediyesi'nin bütçesi de onaylandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu vesileyle Büyükşehir Meclisinde söz alarak bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

 

Başkan Dr. Akgün şöyle konuştu:  “Uzun yıllardır yapımı için uğraş verdiğimiz Büyükçekmece D-100 Karayolu üzerindeki dört köprünün tamamının yapımı bitmek üzeredir.  Biten kısmı bile trafiği oldukça rahatlatmış, çökmekte olan eski köprülerin yerine güvenlikli yeni köprüler yapılmıştır. Ayrıca Beylikdüzü- Silivri metrobüs hattı yapımı için İBB'nin 2018 bütçesinde ödenek ayırmasından dolayı İBB eski Başkanı Sn. Dr. Kadir Topbaş, İBB Başkanı Sn. Av. Mevlüt Uysal ve İBB Meclisinin tüm üyelerine şahsım, Belediye Meclisimiz ve büyük  Büyükçekmece  ailem adına teşekkür ediyorum.”

 

Başkan Dr. Hasan Akgün ayrıca, “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” diye konuştu.

 

Büyükçekmece Belediyesi

 

 


Geri Dön