05 / 05 / 2024

Silivri Muhtarlar Derneği

Silivri Muhtarlar Derneği

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar, mülkiyeti hazineye ait olan arsa kullanıcılarının yaşadığı mağduriyeti sonlandıracak çalışmayı müjdeledi.

Lapseki Muhtarlar Derneği'nden imar barışı çalışması!

Çanakkale’nin Lapseki Muhtarlar Derneği tüm ilçe, belde ve köy muhtarlarına yönelik 'İmar Barışı' bilgilendirme toplantısı yaptı.

Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası açıldı!

Fatih Belediyesi tarafında yapımı tamamlanan Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı...

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine de katıldı.

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı, sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine katıldı.

Silivri'de tapu heyecanı!

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar, mülkiyeti hazineye ait olan arsa kullanıcılarının yaşadığı mağduriyeti sonlandıracak çalışmayı müjdeledi.

Silivri'deki tapu mağduriyeti sona erecek!

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bulunan hazine arazilerinin, kullanıcılarına devrinin yapılmasına ilişkin yasa ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği yeni binası açıldı!

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Yeni Dernek Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı. Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Açılış Törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çok sayıda Muhtarlar ve Vatandaşlar Katıldı.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Silivri Muhtarlar Derneği Haberi

Silivri Muhtarlar Derneği

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ömer Ercan ve muhtarlar tarafından karşılanan Başkan Işıklar’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak ve Mehmet Has eşlik etti. Muhtarların gününü kutlayan Işıklar, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bulunan hazine arazilerinin, kullanıcılarına devrinin yapılmasına ilişkin yasa ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

MAHALLE KONSEYİ TOPLANTILARI 9 KASIM’DA BAŞLIYOR

Başkan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da, mahallelerde yıl boyunca neler yapıldığı ve bir sonraki yıl neler yapılacağının mahalle sakinleriyle birlikte karar verildiği Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi toplantılarının, 9 Kasım’da başlayacağını söyledi. Mahallelerde konsey üyelerinin aylık toplantılarını düzenli olarak sürdürdüklerini ifade eden Işıklar, çalışmaların hız kazandırılarak devam edeceğini dile getirdi.

IŞIKLAR: “TAPU MAĞDURİYETİ SONA...