02 / 05 / 2024

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

TOKİ'den Silivri'de 651 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Silivri'de dar ve orta gelirli vatandaşlar için yatay ve yerel mimari ile mahalle kültürünün ön plana çıkarıldığı 685 sosyal konut inşa edecek.

TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için 1.356 adet konut inşa etmeye başladı. TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları ise 3 gün sonra başlayacak.

TOKİ Silivri'de ayda 961 liraya ev satıyor!

TOKİ İstanbul Silivri'de mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için bin 356 yeni konutu kura yöntemi ile satışa çıkardı. Peki TOKİ Silivri konut başvuruları ne zaman?

TOKİ'nin Silivri konutları satışa çıkıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için inşasına başlanan bin 356 yeni konutu kura yöntemiyle satışa sundu. 

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Yeni Mahalle 18. Madde imar uygulaması askıya çıktı!

Silivri Yeni Mahalle 18. Madde imar uygulaması, İBB Encümeninden geçerek 27.01.2017- 27.02.2017 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamam!

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak Şubat ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi Haberi

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi


Mimarsinan, Alipaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Ortaköy, Seymen, Selimpaşa, Gümüşyaka ve Büyükçavuşlu hizmet veren Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir yenisi Semizkumlar’da açıldı. Mahallede yaşayan kadınların yoğun ilgisi gösterdiği Mahalle Evi’nin açılışı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi ile Mahalle Evleri Sorumlusu Semanur Tülay Olcay’ın da yer aldığı açılışta kadınlar tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Işıklar, mahallenin eksiklerini ve talepleri kadınlardan dinledi.



IŞIKLAR: “HUZUR VE HOŞGÖRÜ TÜM İLÇEYE YAYILACAK”


Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyaretinde: “Mahalle Evleri sayımız 10’a ulaştı. Yakın zamanda Çanta Mahallemizde de açılmasına yönelik çalışmalarımız sürüyor. Her mahallemizde bir Mahalle Evimiz olacak demiştik. Kursiyerlerimizden yetişen hocalarımız var, bunlar bizi çok mutlu ediyor. Mahalle Evlerimizde çok güzel bir enerji oluştu. Kadınlarımız...