18 / 05 / 2024

silivrideki eski emniyet lojmanları yıkıldı mı

silivrideki eski emniyet lojmanları yıkıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Cezayir'de yolsuzlukla suçlanan eski bakanlar ve emniyet müdürüne hapis cezası!

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri'deki eski emniyet lojmanları yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına tedbir konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul'un eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına el kondu. Tedbir kararı kapsamında tüm bankalara ve tapu müdürlüklerine yazı gönderildi.

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.

Hatay Reyhanlı'ya yeni emniyet müdürlüğü binası!

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki eski Emniyet Müdürlüğü'nün yerine 5 bin metrerare alanda yeni bina yapılacağını söyledi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Eskişehir yeni Emniyet Müdürlüğü binası bitmek üzere!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Muttalip Kümesyeri mevkinde yapılan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatında sona gelindi.

Kütahya'daki Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıp cami yapılacak!

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Emniyet Müdürlüğü'nün eski binasının bulunduğu alana cami yapılacağını kaydetti.

Yozgat Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açıldı!

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Yerköy Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldı..

Bursa eski emniyet müdürlüğü hizmet binası yıkılıyor!

Boşaltılan eski Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yıkılmaya başladı. Depreme dayanıklılık ölçümlerinde "çürük" raporu alan kamu binalarından olan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, geçtiğimiz yılın sonlarında boşaltıldı.

silivrideki eski emniyet lojmanları yıkıldı mı Haberi

silivrideki eski emniyet lojmanları yıkıldı mı


Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi ekipleri, yaşanan 5.8'lik Silivri depreminden sonra tehlike arz eden riskli yapıların yıkımını sürdürüyor.

Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanılmayan eski lojmanların yıkımları da yapıldı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi 48 Ada, 28 Parselde bulunan 10 daireli eski binanın yıkım işlemi, ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli koordinasyonların sağlanmasından sonra güvenlik önlemleri altında...