19 / 05 / 2024

silopi 2016 inşa çalışmaları

silopi 2016 inşa çalışmaları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yıkılan ve zarar gören yerlere yönelik çalışmaları başlattıklarını anımsatan Yılmaz, Silopi ve Cizre ile ilgili çalışmaların ise devam ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor!

TOKİ Şırnak'ta 9 bin 215 konut inşa ediyor. Şırnak Cizre ve Silopi'de inşa edilip, teslimlere başlanan konutlar İHA ile havadan görüntülendi...

TOKİ Şırnak Silopi'yi yeniden inşa ediyor!

TOKİ ,PKK'nın büyük ölçüde zarar verdiği Şırnak'ın Silopi ilçesini resmen yeniden inşa ediyor. Silopi'nin , Başak Mahallesi'nde tamamlanan evler sahiplerine teslim ediliyor.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

2016 Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat!

İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi konut, dükkan ve ofislerden meydana geliyor. 2016 Piyalepaşa İstanbul projesi fiyat...

Terörden etkilenen 7 ilçe yeniden inşa edilecek!

AK Parti MKYK üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, "Nusaybin, Sur, Şırnak, Silopi, İdil, Cizre ve Yüksekova için dev projeler hazırlandı. Başbakanımız talimat verdi. Terörün yerle bir ettiği her yer yeniden inşa edilecek." dedi.

TOKİ İkinci Bahar projesi kapsamında 64 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergun Turan, 60 bin konutluk yıl sonu hedeflerini 64 bine yükselttiklerini söyledi. Turan, İkinci Bahar projesi kapsamında 2016 sonuna kadar ilave 4 bin konutu daha inşa edeceklerini söyledi.

Denizli'ye 25 atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Osman Zolan, açıkladığı 2016-2017 Eylem Planı'nda bulunan 121 Dev Proje kapsamında ihtiyaç duyulan tüm bölgelere bin 122 kilometre kanalizasyon hattı ile 105 kilometre yağmur suyu hattı inşa edileceğini belirtti.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

TOKİ Şanlıurfa’da 982 konut inşa edilecek!

Maşuk’ta 5. bölge 1. etap kapsamında inşa edilecek “982 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi ve su deposu inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi” ihalesi 31 Mart 2016 tarihinde yapıldı.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

Kocaeli'de 24 derslikli 3 yeni okul inşa edilecek!

2016 yılı bakanlık bütçe yatırımları kapsamasında yeni okul inşaatlarına ilişkin ihaleler sürüyor. İzmit, Başiskele ve Körfez ilçede inşa edilecek üç yeni okulun yapım işi ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihaleler gerçekleştirildi.

silopi 2016 inşa çalışmaları Haberi

silopi 2016 inşa çalışmaları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, huzurun ve emniyetin bulunmadığı yerde özgürlük ve ekonomik kalkınmanın olamayacağını belirterek, "Hem sosyal hayatın hem ekonomik hayatın temeli emniyetli ve huzurlu bir ortamdır. Dolayısıyla bunları bozmaya çalışanlara hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz" dedi.


Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, Ankara Kalkınma Ajansı ortaklığında yürütülen "Ahilik Ekseninde Göçmen ve Suriyeli Mültecilerin Sosyo-Ekonomik Yöntemlere Erişiminin Sağlanması Projesi" kapsamında, meslek edindirme programları merkezinin açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Sur ve Cizre'de yürütülen operasyonların ardından bölgenin normalleşmesine yönelik yapılacak çalışmalara ilişkin Yılmaz, terörle mücadelenin kararlı şekilde devam ettiğini söyledi.


Yılmaz, Türkiye'nin çok daha huzurlu ve emniyetli bir hale geleceğini vurgulayarak, "Bütün bu çaba, yapılanlar ülkemizin, insanımızın daha huzurlu ve emniyetli hale gelebilmesi için. Huzurun, emniyetin olmadığı yerde ne özgürlük ne...