14 / 05 / 2024

silopi asfaltit sahasını kim işletiyor

silopi asfaltit sahasını kim işletiyor

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şırnak ili Silopi ilçesi dahilinde bulunan İR-2429 no.lu asfaltit sahasının devrini Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ye yaptığını açıkladı...

İstanbul Formula 1 sahasının ihalesi yapılacak! İstanbul Formula 1 sahası ihalesi için "F1" şartı! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Formula 1 sahasının ihalesinin gelecek ay yapılacağını kaydederek "İhaleye çok önemli bir şart koyduk. 2026 itibarı ile birlikte Formula1'i İstanbul'a getirme şartı koyduk. Bu tarz organizasyonların İstanbul'a gelmesi çok önemli." diye konuştu.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi tartışma yarattı!

Ege kasabasındaki Güllük Liman Sahası'nın özelleştirilmesiyle ilgili Resmi Gazete ilanındaki belirsizlikler tartışma yarattı

284 maden sahası ikinci defa ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG),hukuki süreçleri sona eren ve daha önceki ihalelerine müracaat olmayan 284 adet maden sahasını ikinci defa ihaleye açacak...

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

TCDD, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya veriyor!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

Bursa Dutluca'da eski futbol sahası arsası kiraya verildi!

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

ÖİB, EÜAŞ’a ait maden sahasını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı EÜAŞ’a ait maden sahasını "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile özelleştiriyor..

silopi asfaltit sahasını kim işletiyor Haberi

silopi asfaltit sahasını kim işletiyor


Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında:


Şırnak ili Silopi ilçesi dahilinde bulunan İR-2429 no.lu asfaltit sahasına ait Rödovans Sözleşmesi ve işletmenin, hakim ortağı Park Holding A.Ş. olan grup şirketimiz Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ye devri ile ilgili olarak;


*09.01.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında görevlendirilen " Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş." tarafından yapılan, 30.09.2013 tarihli Türk Ticaret Kanunu ve vergi mevzuatı ile belirlenen muhasebe ilkelerine uygun olarak hazırlanmış ve bağımsız denetimden geçmemiş muhasebe kayıtlarına dayanılarak hazırlanan değerleme çalışması çerçevesinde 14.01.2014 tarihli değerleme raporundaki değer esas alınarak 61.000.000.-TL'ye (AltmışbirmilyonTürk Lirası) Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ye devredilmesine 


*Devir izni işlemleri için Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu'na başvurulmasına,


*Devir iznini takiben devir bedelinin 2014 sonuna kadar eşit taksitlerle Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'den...