24 / 07 / 2024

Silopi elektrik durumu

Silopi elektrik durumu

Silopi' de elektrik kesintisi protestosu yapıldı. Elektrik kesintilerini protesto etmek için bir araya gelen grup, ilçe merkezi dışında bulunan DEDAŞ arıza servisine doğru yürüyüşe geçti.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturalarına 2022'de gelen zamlardan sonra maddi durumu yetersiz olan aileler için elektrik faturalarını bir nebzede olsun düşürecek yeni bir yol arayışında. Eğer elektrik faturanızı 140 TL ve üzerinde geliyorsa bunları yapabilirsiniz...

Silopi'de 200'e yakın ev yıkıldı!

Silopi'deki durumu değerlendiren HDP Milletvekili Ferhat Encü, şu ana kadar sadece iki mahallede 200'e yakın evin yıkıldığını ve İlçe Emniyet ile TOKİ'ler arasında büyük bir cadde yapılmaya başlandığı söyledi.

Cizre-Silopi elektrik iletim hattına sabotaj!

Şırnak 'ta bölgeye elektrik ileten Cizre - Silopi hattında 40 numaralı direğin önceki gün yıkıldığı bildirildi.

GSD Holding Silopi Elektrik'e yatırım yapacak!

Tekstilbank’ın yüzde 75.5’ini 668.8 milyon liraya Çinli ICBC’ye satan GSD Holding, yine aynı bankanın finans sağladığı Ciner’in Silopi Elektrik şirketinin yüzde 15’ini 125 milyon dolara alıyor.

Olimpiyat Stadı davaları son durumu!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehditi ile karşı karşıya. Olimpiyat Stadı davaları son durumu...

Park Elektrik, Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanyi ve Ticaret A.Ş., devrolma yoluyla Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşme işlemine ilişkin Uzman Kuruluş Raporunu KAP'a bildirdi. İşte rapor...

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşti!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşti.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik Üretim A.Ş ile birleşiyor. Silopi Elektrik Üretim A.Ş., 01.10.2014 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ne kotasyon başvurusunda bulunuldu.

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den 'devir' açıklaması!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Silopi Elektrik ile birleşmesine ilişkin alınan yönetim kurulu kararlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Birleşme Silopi Elektrik bünyesinde olacak.

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşecek!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na dün akşam yapılan açıklamaya göre, bu birleşme ile ölçek ekonomilerinden yararlanılması, etkinliğin, verimliliğin artırılması, yönetsel ve teknik ilişkili işlemlerin sadeleştirilmesi amaçlanıyor.

Silopi elektrik durumu Haberi

Silopi elektrik durumu

Silopi ilçesinde elektrik kesintilerini bahane ederek Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) arıza servisine saldıran gruba polis müdahale etti.


Elektrik kesintilerini protesto etmek için bir araya gelen grup, ilçe merkezi dışında bulunan DEDAŞ arıza servisine doğru yürüyüşe geçti.


Servis binasına taş ve sopalarla saldıran grup, binanın camlarını kırdı. Bunun üzerine polis, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulundu.


Müdahale sonrası dağılan grup, daha sonra tekrar bir araya gelerek İpek yolunu trafiğe kapatarak polise taşla saldırdı. 


Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası ilçe merkezinde yeniden toplanan gruptakilerle polis arasında gerginlik devam...