24 / 07 / 2024

silopi planlama çalışmaları

silopi planlama çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Köylerde düzenli yapılaşma çalışmaları rekora koşuyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Tarım Reformu uygulama alanlarındaki yerleşim birimlerinde başlattığı köy imar planlama çalışmaları rekora koşuyor. 

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

Elazığ Belediyesi revizyon imar planı çalışmalarını tamamladı!

Elazığ Belediyesi Revizyon İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak, 27 Mayıs 2016 tarihi itibariyle askıya çıkardı. İmar planı Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita Planlama Servisinde 30 gün süreyle incelenebilecek.

Silopi ve Cizre'de yeniden inşa çalışmaları yapılıyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yıkılan ve zarar gören yerlere yönelik çalışmaları başlattıklarını anımsatan Yılmaz, Silopi ve Cizre ile ilgili çalışmaların ise devam ettiğini belirtti.

Silopi'de imar çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı,"Silopi için bugün itibariyle imar çalışmalarını başlattık. Az hasarlı olan binalar için vatandaşlarımıza onarım desteği sağlayacağız. Ciddi hasar bulunan yapılar kentsel dönüşüm kapsamına alınacak" dedi.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Konya'da raylı sistem iyileştirme çalışmaları başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, 23 yıldır kullanılan tramvay hatlarında devam eden yenileme çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması için çalışıldığını duyurdu...

Girne imar planı çalışmaları hız kazandı!

Girne ve Çevresi İmar Planı’nın etkili olarak uygulanması için, İmar Yasası’nın Avrupa Birliği gerekleri ve yeni mekansal planlama yaklaşımları ile uyumlaştırılması çalışmaları başlatılıyor.

Kıbrıs imar yasası çalışmaları başlatıldı!

Ulusal Fiziki Plan ve Girne ve Çevresi imar Planı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapıldı. Bakanlık, İmar Yasası'nın Avrupa Birliği gerekleri ve yeni mekansal planlama yaklaşımları ile uyumlaştırılması çalışmaları başlattı.

Kırcami imar planlama çalışmalarında sona gelindi!

Menderes Türel, Kırcami İmar Planlama çalışmalarında artık sona gelindiğini, Muratpaşa Belediyesi’nin 18 uygulamasını yapmasının ardından bölgede temel atma çalışmalarının başlayacağını söyledi. Türel, “Artık kimse Kırcami’yi durduramayacak” dedi.

silopi planlama çalışmaları Haberi

silopi planlama çalışmaları


Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.


Sarı, ilçedeki temasları kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Silopi'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. 


AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etmesinin ardından parti binası önünde vatandaşlara hitap eden Bakan Sarı, bölgedeki çalışmalarının ilçeyi ziyaret etmeden önce başladığını, hızla da devam edeceğini söyledi.


Bakan Sarı, vatandaşları bilinçlendirmek, sorularına cevap vermek için Türkiye’de ilk defa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinin Silopi'de irtibat bürosu açtığını dile getirerek "İnşallah Silopi’mize, Şırnak’ımıza ve bölgemize hayırlı olur. Bundan sonra da benzeri bir irtibat büromuzu Allah kısmet ederse Cizre’de daha sonrasında da operasyonlar sona erdikten sonra Sur’da gerçekleştireceğiz" diye konuştu.


Vatandaşların irtibat bürosundan...