04 / 05 / 2024

silopide bazı alanlar riskli ilan edildi

silopide bazı alanlar riskli ilan edildi

Şırnak ili, Silopi ilçesi, Barbaros, Başak, Cudi, Karşıyaka, Şehit Harun Boy, Nuh, Yenişehir ve Yeşiltepe Mahalleleri içerisinde bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Ankara ve Mersin'de Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Ankara ve Mersin'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

2 ildeki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31575 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Bolu ve ankara'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisasTeknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Mersin Mezitli'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Mersin İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Mersin'deki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Özel mülkiyette olan orman vasfına sokulan bazı alanlar meclis gündeminde!

Özel mülkiyette olan ve kadastro işlemiyle orman vasfına sokulan bazı alanlar nedeniyle yaşanan hak kayıpları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya ve İzmir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

4 ildeki bazı bölgeler koruma kapsamına alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bazı alanların koruma kapsamı alınması kararı verildi.

5 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılması hakkında karar bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 ilde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya, İstanbul ve Balıkesir'de bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

4 ildeki bazı bölgeler koruma alanı kapsamına alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından Edirne, Antalya, Tekirdağ ve Kocaeli'nde bazı alanlar, "Nitelikli Doğal Koruma Alanı", "Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı" ve "Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı" şeklinde tescillendi.

Bazı alanların tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik değişiklikler TBMM'de!

Bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılarak tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik yapılan değişiklik meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

silopide bazı alanlar riskli ilan edildi Haberi

silopide bazı alanlar riskli ilan edildi

Şırnak ili, Silopi ilçesi, Barbaros, Başak, Cudi, Karşıyaka, Şehit Harun Boy, Nuh, Yenişehir ve Yeşiltepe Mahalleleri içerisinde bulunan bazı alanların riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için