30 / 04 / 2024

Silverline Ankastre bulaşık makinesi

Silverline Ankastre bulaşık makinesi

Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı.

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Beko'dan Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Mikrodalga Fırın hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Beko'dan hediyeli ürün kampanyası! Beko Ankastre Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye olarak verilecek. İşte kampanya detayları..

Silverline Ankastre bulaşık makinesi Haberi

Silverline Ankastre bulaşık makinesi

Silverline Ankastre bulaşık makinelerinde garanti süresini 5 yıla çıkardı.  Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı. 


Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken A++  enerji sınıflı bulaşık makineleri, tüketicinin minimum harcama yaparak maksimum fayda elde etmesine olanak veriyor. Bulaşık makinelerini 5 yıl garanti altına alan Silverline Ankastre,  asla ödün vermediği kalite, estetik, verimlilik ve fonksiyonellik anlayışına sahip ürünlerine olan güvenini tescilledi. Ürün grubunda yer alan D11011X01, D11012X01, D11021B01 yıkama kapasiteleri, program özellikleri, su ve enerji verimlilikleri ile kullanıcısını mutlu eden modeller... Tam ankastre ve yarı ankastre bulaşık makineleri,  mutfakta diğer ürün gruplarıyla entegre olabilen bütünleşik bir yapıya...