01 / 10 / 2024

simav çayı çevre ve şehircilik bakanlığı çalışması

simav çayı çevre ve şehircilik bakanlığı çalışması

Bölgeye giden ekipler çaydan numune örnekleri aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Referans Laboratuvarında analiz edilecek numune sonuçlarına göre kirliliğe sebebiyet veren işletmelere idari yaptırım cezası uygulanacak...

Ordu Çevre Yolu Şubat ayı sonunda açılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Çevre Yolu için tarih verdi. Gündoğdu Çevre Yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında hizmete açılacağını açıkladı. 

Gedizler Evre 2'de 120 ay 0.98 faizle!

Gedizler Evre 2'de 120 ay 0.98 faizle ödemeler yapılıyor. Gedizler Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de yükselen projede 378 daire yer alıyor. 

Eskişehir Hamamyolu'nda dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Yeni Kapalı Çarşı Kıdan apartmanı geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüme girdi. Binanın yıkım izni ve tarihi ise tamamen boşaltıldığında verilecek.

Eskişehir Hamamyolu'nda dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Yeni Kapalı Çarşı Kıdan apartmanı geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüme girdi. Binanın yıkım izni ve tarihi ise tamamen boşaltıldığında verilecek.

Aralık ayında çevre temizlik vergisi ödenir mi?

Çevre temizlik vergisinin ilk taksiti; Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. Verginin ikinci taksiti ise Kasım ayında ödeniyor. Peki, Aralık ayında çevre temizlik vergisi ödenir mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Alara Çayı HES savunması!

Alara Çayı üzerinde kurulacak HES'lerle ilgili mahkemeye savunma gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerekli izinlerin daha sonra alınacağını ifade etti.

Nazilli Dereköy Çayı'nda çevre düzenlemesi yapıldı!

DSİ tarafından Dereköy Çayı'nın ıslah edilerek su akacak kısmında beton zemin ve kenar duvarları, çayın iki tarafında bulunan mevcut yolarda çevre düzenlemesi yapıldı.

Tavşanlı - Simav karayolu kamulaştırma bedelleri ne zaman ödenecek?

Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarında kamulaştırma bedellerinin arazi sahiplerine Eylül ayında ödeneceğini söyledi. İşte açıklama...

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürüyor!

Kütahya Simav'da, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı gece gündüz demeden 24 saat sürüyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya Simav Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı tam gaz sürüyor.

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı devam ediyor!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 2 ay önce temeli sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı tam gaz sürüyor.

Antalya Batı Çevre Yolu’nun Karaman Çayı girişi çöktü!

Batı Çevre Yolu’nun 6 kilometrelik servis yolunun Karaman Çayı girişi dün çöktü. Trafiğe kapatılan yolda Karayolları ekipleri tarafından yama yapıldı

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

simav çayı çevre ve şehircilik bakanlığı çalışması Haberi

simav çayı çevre ve şehircilik bakanlığı çalışması


Balıkesir’in Simav çayında yaşanan kirlilik iddialarına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme başlattı. Bölgeye giden ekipler çaydan numune örnekleri aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Referans Laboratuvarında analiz edilecek numune sonuçlarına göre kirliliğe sebebiyet veren işletmelere idari yaptırım cezası...