10 / 05 / 2024

Simgen Yapı avni çelik

Simgen Yapı avni çelik

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 149 milyon 951 bin 943 TL bedel ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek, Asim Civelek ve Harika Civelek ortaklığında kuruldu.

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Civelek İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 9 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Avni Civelek tarafından kuruldu.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 149 milyon 951 bin 943 TL bedel ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Milat Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Milat Yapı Denetim Limited Şirketi Hüseyin Avni Bayrakçeken tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü son durum!

Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki yanan köşkün inşaatı için yapı ruhsatını aldı.

Simgen Yapı avni çelik Haberi

Simgen Yapı avni çelik

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 149 milyon 951 bin 943 TL bedel ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi konusu:
T.C.hudutlar veya lüzumunda dünyanın herhangi bir yerinde dilediği bedel ve şartlarla,hisseli veya tam olarak ipotekli veya ipoteksiz, üzerine irtifak, intifa sükna,vefa hakları tesis edilmiş olsun veya olmasın arsalar, binalar,kat irtifakına göre bağımsız bölümler ve sair gayrimenkullerin, tamamını veya bir kısmını hisseli veya tam olarak satar. Lehine tesis edilmiş bilumum ipotekleri kaldırır fek eder....ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres: Dikilitaş Mah.Yenidoğan Sok. No.36/1/4 Beşiktaş