09 / 05 / 2024

Simit Sarayı ortadoğu yatırımları

Simit Sarayı ortadoğu yatırımları

İSTANBUL Simit Sarayı, Suudi Arabistan'ın en büyük yatırımcı şirketi Al Hokair ile anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, 2018 yılına kadar Ortadoğu'da 5 ülkede 100 mağaza açacak...

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Simit Sarayı bu yıl 172 mağaza açacak!

Simit Sarayı, yurtdışı yatıranlarına hız veriyor. Bu yıl açılacak 172 mağazanın 70'i yurtiçinde, 102'si yurtdışında olacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukçu, "2017'de yurtdışı mağaza sayımız 250-300 civarında olacak" diyor.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Simit Sarayı 2018'de 1.000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Simit Sarayı’nın Başkanı Abdullah Kavukçu “O dönemde ‘Simit Evde Kaldı’ başlıkları atanlar duysun, bugün dev fonlar peşimizden koşuyor ama randevu vermeye zamanımız yok” dedi.

Yalova Termal Palace Ortadoğu'dan büyük ilgi görüyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu: ikinci mağazamızı Times Square'de açacağız!

New York mağazasının açılışından büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu açıklamasında "Yıllardır hayalini kurduğumuz New York mağazamızın açılışını da sonunda gerçekleştirdik ve lezzetlerimizi Amerika'ya taş

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin TL'ye 2+1 çatı dubleksi!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy'de yer alan 2 oda 1 salon çatı dubleksi dairelerin fiyatları 733 bin 750 TL 'den başlıyor. Projede teslimler yıl başında yapılacak.

Antonio Huertas: Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

Mapfre Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyor!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO' suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, "Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz" dedi..

Simit Sarayı Manhattan'da şube açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York'taki ilk mağazalarının büyük ilgi çektiğini belirterek, "Hedefimiz 2015 sonuna kadar Manhattan 'da 10 mağazaya ulaşmak" dedi.

Simit Sarayı New York 5. Cadde'de mağaza açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York 5. Cadde’de mağaza açtıklarını söyledi. Kavukcu, şöyle konuştu: “Amerika’da hızlı büyümek istiyoruz. Manhattan’da şube açarak büyümeye devam edeceğiz."

Simit Sarayı ortadoğu yatırımları Haberi

Simit Sarayı ortadoğu yatırımları

İSTANBUL Simit Sarayı, Suudi Arabistan'ın en büyük yatırımcı şirketi Al Hokair ile anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, 2018 yılına kadar Ortadoğu'da 5 ülkede 100 mağaza açacak. Simit Sarayı, Suudi Arabistan'ın en büyük yatırımcı şirketlerinden biri olan turizm, inşaat ve eğlence sektöründe yatırımlar gerçekleştiren Al Hokair Group ile master franchise sözleşmesi imzaladı. Fawaz Alhokair BaşkanYardımcısı Dr. Abdul Majeed Alhokair, Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ve Simit Sarayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur arasında imzalanan anlaşma uyarınca; 2018 yılına kadar Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün dahil olmak üzere beş ülkede 100 Simit Sarayı mağazası açılması hedefleniyor. 


Tünaydın...