28 / 04 / 2024

Simit Sarayının kaç mağazası var

Simit Sarayının kaç mağazası var

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında ise 102 adet yeni mağaza açılışı yapacaklarını belirtti.

Simit Sarayı 2018'de 1.000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Simit Sarayı’nın Başkanı Abdullah Kavukçu “O dönemde ‘Simit Evde Kaldı’ başlıkları atanlar duysun, bugün dev fonlar peşimizden koşuyor ama randevu vermeye zamanımız yok” dedi.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simit Sarayı 2018'de 1.000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Simit Sarayı’nın Başkanı Abdullah Kavukçu “O dönemde ‘Simit Evde Kaldı’ başlıkları atanlar duysun, bugün dev fonlar peşimizden koşuyor ama randevu vermeye zamanımız yok” dedi.

Simit Sarayı Londra'da üçüncü mağazasını açtı!

Simit Sarayı, Londra'da hızla büyüyor. Şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus'ta üçüncü mağazasını açan şirket, İngiltere'deki ilk dükkânını şubat ayında Londra Oxfort Street'te hizmete sunmuştu.

Simit Sarayı Londra'da 3. mağazasını açtı!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını hizmete sundu.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 45 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daireler daireler yer alıyor. TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ, Konya Sarayönü 2. Etap'ta kalan konutları satışa sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 2. Etap Kaymakamlık Projesi kapsamında kalan 45 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre, konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunacak.

Simit Sarayının kaç mağazası var Haberi

Simit Sarayının kaç mağazası var

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2002 yılında simidin bir dünya markası olabileceğini kimsenin hayal edemediğini, ancak geliştirdikleri yeni iş modeliyle hem simide itibar kazandırdıklarını hem de ülke istihdamına büyük katkı sağladıklarını söyledi. Hedeflerinin dünyanın en büyük unlu mamuller zinciri olmak olduğunu kaydeden Kavukcu, “Simit Sarayı artık sadece Türkiye’de değil, dünyada da istihdam sağlayan global bir dünya şirketi” dedi. 

Kavukcu, hedeflerini ise şöyle anlattı: “2016 yılı boyunca yurt içi ve yurt dışı yeni mağazalarımızla 4 bin yeni çalışanı daha Simit Sarayı bünyesine katacağız. Bugün ABD, İngiltere, İsveç, Almanya, Belçika, Hollanda, Mısır, Suudi Arabistan, Kuveyt, Kıbrıs ve Azerbaycan başta olmak üzere 18 ülkede 300’ün üzerinde mağazamızda her gün 850 bin kişiyi ağırlıyoruz. 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında...