03 / 05 / 2024

Simit&Smith ABD şubeleri

Simit&Smith ABD şubeleri

ABD'nin ilk simit zinciri Simit&Smith, hızlı bir büyüme sürecine girdi. İlk kez bayilik sistemi denenerek yıl sonuna kadar iki mağaza açılacak.

Mimar William James Smith eserlerini kitapta topladı!

İstanbul’daki pek çok tarihi binada imzası olan İngiliz mimar William James Smith, cam ve demiri uyumlu bir biçimde kullanarak Osmanlı topraklarında bir ilki başardı. Sultan Abdülmecid’in de takdirini kazanan mimarın eserleri bir kitapta toplandı.

Simit & Smith'te Koç tarafından denetime girdi!

Koç Holding Onursal başkanı Rahmi Koç'un finans desteğiyle Türkiye'nin geleneksel lezzeti simidi ABD'ye taşıyan Simit & Smith'te bu yılla birlikte önemli bir karar uygulamaya sokuldu.

Simit&Smith ABD'de bu yıl iki mağaza açacak!

ABD'nin ilk simit zinciri Simit&Smith, hızlı bir büyüme sürecine girdi. İlk kez bayilik sistemi denenerek yıl sonuna kadar iki mağaza açılacak.

Simit Sarayı 5 yılda bin mağazaya ulaşacak!

Geçen yıl simidi ABD'ye taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Simit Sarayı, son iki yılda karlılık ve yurtdışı büyümesiyle öne çıktı. Şirketin başarısı, Abdullah Kavukcu'ya Ekonomist'in 'Yılın Erkek Girişimci'si ödülünü ikinci kez getirdi.

Burak Atay ABD'de 4 milyon dolarlık ekmek fabrikası kuruyor!

ABD’de simit üretip satarak 4 milyon dolar ciroya ulaşan Burak Atay, New Jersey’de 4 milyon dolarlık bir ekmek fabrikası kuruyor...

Simit Sarayı New York'taki şube sayısını 10'a çıkaracak!

New York'ta açtığı mağazasıyla ABD'lilerden büyük ilgi gören Simit Sarayı, 2015'te ülkedeki şube sayısını 10'a çıkaracak..

Burak Atay, New York'ta simitçi açtı!

Koç Holding Başkan Vekili Temel Atay’ın eski Divan Pastanesi yöneticisi oğlu Burak Atay, New York'ta girişimci bir arkadaşıyla birlikte Simit&Smith adıyla simitçi açtı....

Simit Sarayı, ABD'de şube açacak!

Simit Sarayı Avrupa ve Orta Doğu'dan sonra ABD'ye açılıyor. Farklı şehirlerde şube açacak olan şirketin üç yıl içindeki hedefi New York Borsası'na açılmak

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 1.7 artış gösterdi

ABD´de Temmuz ayında üretici fiyatları, 3 aylık düşüş sürecinin ardından yüzde 0,2 arttı

ABD´de konut satışlarında yüzde 20'lik düşüş bekleniyor!

 Nurhan Toğuç, ABD´de konut satışlarında yüzde 20´lik düşüş beklendiğini kaydetti

Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu: TİKA bizlere camiler yaptı

Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Süleyman Demirel zamanında bin konut projesi vardı, o tamamlandı dedi

Güllüoğlu ABD'de 3. şubesini açtı!

New York'ta bina satın alan Nejat Güllü, üçüncü şubeyi de açıp ABD'ye iyice yerleşti. Sırada 4 yeni ülke daha var

ABD'de evler 25 bin dolara satılıyor!

ABD´de mortgage krizinin yaraları sarılamazken, havuzlu evlerin fiyatları bazı eyaletlerde 25 bin dolara kadar geriledi

Simit&Smith ABD şubeleri Haberi

Simit&Smith ABD şubeleri

ABD'nin ilk simit zinciri Simit&Smith, hızlı bir büyüme sürecine girdi. İlk kez bayilik sistemi denenerek yıl sonuna kadar iki mağaza açılacak.


Koç Holding Onursal başkanı Rahmi Koç'un finans desteğiyle Türkiye'nin geleneksel lezzeti simidi ABD'ye taşıyan Simit & Smith'te bu yılla birlikte önemli bi karar uygulamaya sokuldu. Ekonomist'in haberine göre kuruluşundan itibaren Rahmi Koç'un kişisel desteğini alan Simit & Smith'te artık Koç Holding de devreye girdi. Şirket 3 ayda bir periyodik olarak, faaliyetlerinden bilançosuna ve insan kaynakları uygulamalarına kadar çeşitli konularda Koç Holding tarafından denetime tabii tutuluyor.


Bu uygulamaya geçilmesinin elbette bir nedeni var. Koç Ailesi'nin fertleri bireysel yatırımlara imza atma hakkına sahip. Holdingten bağımsız olarak bireysel yatırımlara kendileri karar verebiliyor, finansmanını kendi bütçelerinden karşılıyabiliyorlar. Ancak bağımsız hareket noktasında istisnai bir durum...