13 / 05 / 2024

Simpa Seramik 2015 projeleri

Simpa Seramik 2015 projeleri

Büyüme beklentilerinin bu yıl bir önceki yıla göre daha yüksek olduğunu dile getiren Simpa Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ersayın, bu yıl yüzde 10 civarında büyüme hedeflediklerini belirtti.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Genitec, Ceramitec 2015’e damgasını vurdu!

Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

Fantasia seramik markalarını Cersaie 2015’te sergileyecek!

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatma Kişisel tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Simpa Seramik 2015 projeleri Haberi

Simpa Seramik 2015 projeleri

Samsun'da yedi yerli, iki yabancı seramik markasıyla sektörde hizmet verdiklerini aktaran Ersayın, bugün itibarıyla 2 bin 500 metrekare teşhir, 10 bin metrekare depolama alanlarıyla Karadeniz Bölgesi'nde büyüyerek, önemli tedarikçilerden biri olduklarını söyledi. 



Simpa'nın 12 bin 500 metrekare alanda hizmet verdiğini ifade eden Koksal Ersayın, firmalarının Karadeniz Bölgesi'nde seramik sektöründeki etkinliğini artırmaya devam ettiğini bildirdi. Türkiye'de inşaat sektöründeki büyüme hızına paralel büyüdükleri bilgisini veren Ersayın, Kastamonu'dan Hopa'ya kadar 300'ü aşkm bayiye seramik tedarik ettiklerini bildirdi. 



Ayrıca sektörü doğrudan etkileyen inşaat alanında da projelere imza attıklarından bahseden Ersayın, Avrupa'da durağan nüfus artış hızıyla birlikte konut ihtiyacının da sıfıra indiğini fakat Türkiye'de konut ihtiyacının yeniden yapılanma ve hızlı nüfus artışıyla birlikte 30 yıl daha devam edeceğini söyledi. 



"Kentsel dönüşüm yasası sektör hacmini genişletti" 

Bu artışla yılda...