30 / 04 / 2024

Sina Afra kim

Sina Afra kim

Ünlü girişimci Sina Afra, online gayrimenkul şirketi kuruyor. İstanbul'da ev satış sürecinin ortalama 3 ay 10 gün olduğunu belirten Afra, evini satmak isteyen ev sahiplerine 48 saat içinde peşin teklif vereceklerini söylüyor.

Tiko'dan 65 milyon dolarlık yatırım!

Sina Afra tarafından kurulan gayrimenkul girişimi Tiko, 65 milyon dolar A serisi yatırımı yaptı. 

Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor!

Sina Afra, Türkiye’de dijital girişimci dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olarak belirtiliyor. Markafoni, Zizigo, MissPera gibi 20’ye yakın dijital girişimin kurucusu olan Sina Afra’nın son girişimi Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor.

Evtiko, Avrupa'ya açılıyor!

2016 yılında Markafoni'nin kurucusu girişimci Sina Afra’nın önderliğinde kurulan Evtiko, şimdi de Madrid şubesi ile Avrupa'ya açılıyor.

Sina Afra gayrimenkul sektöründe boy gösterecek!

Türkiye’de girişimcilik cesaretiyle örnek olarak gösterilen Sina Afra, şimdide emlak piyasasına giriş yapacak. Afra, yeni girişimi Evtiko ile gayrimenkule yöneldi.

Evtiko ile evini satana iki günde tiko para!

İşadamı Sina Afra'nın yeni dijital platformu 'evtiko.com' evini satmak isteyene iki günde tiko para veriyor.

Evtiko ile gayrimenkul satışında devrim!

Sina Afra, Evtiko'yla teknoloji dönüşümünü emlak sektörüne taşıyor. Evtiko, ev sahibinin bu teklifi kabul etmesi halinde en erken 72 saat içinde evini satmasını sağlıyor ve ev satma deneyimini tümüyle değiştirerek ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Online gayrimenkul satış sistemi nasıl işleyecek?

Sina Afra, gayrimenkulde yeni bir girişim yapmaya hazırlanıyor. Afra, önüne gayrimenkul şirketi Primarydoor ile evini satmak isteyen ev sahiplerine üç gün içerisinde peşin teklif verecek ve anlaşılması halinde evi satın alacak.

Primarydoor Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Primarydoor Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi, Mehmet Sina Afra Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Online gayrimenkul şirketi kuruluyor!

Ünlü girişimci Sina Afra, online gayrimenkul şirketi kuruyor. İstanbul'da ev satış sürecinin ortalama 3 ay 10 gün olduğunu belirten Afra, evini satmak isteyen ev sahiplerine 48 saat içinde peşin teklif vereceklerini söylüyor.

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Tapu harç bedelini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harç bedelini kim öder? Tapu harcı kimin sorumluluğunda, alıcının mı yoksa satıcının mı?

Tapu harcı cezasını kim öder?

Tapu harcı mükellefleri, daha az tapu harcı ödemek için, satış değerini de daha düşük beyan edebiliyor. Bu gibi durumların tespiti halinde tapu harcı cezası uygulanıyor. Peki, tapu harcı cezasını kim öder?

Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder?

Kiracının apartmanda ödemesi gereken giderler içerisinde apartman/ site aidatı da yer alıyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur? Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder? İşte kiracı aidatı..

Sina Afra kim Haberi

Sina Afra kim

E-ticaret Sefer sitesi kurup daha sonra yabancı fona satan ünlü girişimci Sina Afra şimdi de emlak işine giriyor. Online gayrimenkul satışı için kolları sıvayan Afra, yeni şirketi için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve haziran ayı itibarıyla faaliyete başlayacaklarını söylüyor. Online gayrimenkul satış işi için Primarydoor adlı bir şirket kuran Afra işin işleyişini ise şöyle anlatıyor: "İstanbul'da bir ev sahibinin evi satmaya karar vermesi ile satışı gerçekleştirip paranın cebine girmesi süresi ortalama 3 ay 10 gün sürüyor. Biz internet sitemizden bize evi ile ilgili gerekli bilgileri giren satıcıya 48 saat içinde ekspertiz değerlemesini yaparak bir teklifte bulunacağız. Bu süre 48 saati geçmeyecek. El sıkıştığımız tutarın yüzde 95'ini ise ev sahibine peşin olarak ödeyeceğiz. Kalan yüzde 5'lik kısım ise bizim evi satmamızın...