30 / 04 / 2024

Sinan Altun

Sinan Altun

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Altun, Hasan Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Jeofizik Jeoteknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamdullah Altın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Altun, Hasan Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Mehmet Altun: Urfa'da konut sıkıntısı bitecek!

Maşuk bölgesinde TOKİ tarafından yapılmakta olan konutlar devam ediyor, konıı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun konuyla ilgili açıklama yaptı...

Mimar Sinan Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların çalışma şekline ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Mehmet Altunören vefat etti!

Adana eşrafından inşaat sektöründe birçok ileri gelen saygıdeğer iş projeyle ismi anılan Mehmet Altunören vefat etmiştir. Mehmet Altunören' i toprağa Altunören Şirketler Grubu verecek.

Gaziantep Sinan Köyü kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Edinilen bilgiye Gaziantep Şehitkamil sınırları içerisinde kalan Sinan köyü, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi. İlan edilen alanın sınır ve koordinatları belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'deki Sinan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sinan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi...

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi açıldı!

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan 'da kuruldu.

Sinan Altun Haberi

Sinan Altun

Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Altun, Hasan Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.


Biga Mühendislik Mimarlık İnşaat Eğitim Sağlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya...