30 / 04 / 2024

Sinan Aygün togo

Sinan Aygün togo

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, " Hukukun işleyip işlemediğini görmek istiyorum. 30 günlük süre dolduktan sonra orası ruhsatsız hale geliyor. Belediye Encümeni’ne ceza kesilmesi ve yıkım için başvuracağız" dedi...

Mansur Yavaş: Sinan Aygün 1 ay içinde yapmazsa yıkarım!

TOGO Kuleleri hakkında açıklama yapan Mansur Yavaş, "Söz konusu alanda 1000 metrekare inşaat yapma hakkı var. 'Buna göre kendinizi ayarlayın' dedik. 'Projenizi tadil edin, yıkacaksanız, yıkın, indireceksiniz indirin' dedik. 1 ay bekleyeceğiz. Yapmazsa yıkarım" dedi...

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Mansur Yavaş ve Sinan Aygün açıklaması!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin açıklama yaptı....

İbrahim Kalın'dan Togo Kuleleri açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Togo Kuleleri meselesinde bizim açımızdan önemli olan bu iddiaların en kısa sürede aydınlatılması, bir ihlal, bir suç varsa bunun gereğinin de yargı makamları tarafından yapılmasıdır" dedi...

Ahmet Hakan: Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden 'rant' tartışmasına ilişkin yazdığı yazısında, tartışmanın taraflarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hakan, eski CHP milletvekili Sinan Aygün için "Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, TOGO’nun ve Sinan Aygün’ün avukatı aynı!

Gündem eski CHP milletvekili Sinan Aygün’ün TOGO kuleleriyle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan iddialarıyla çalkalanıyor...

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Aygün ve Şenol Barut ortaklığında kuruldu.

Sinan Aygün togo Haberi

Sinan Aygün togo

Yerel seçimlerden önce projelerini iki kez Hürriyet Ankara ile paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimlerden sonra da ilk kez Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaret etti.

Yavaş, hem başkanlık koltuğuna oturduktan bugüne kadar yaptıklarıyla hem de siyasi tartışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken belediye başkanlığı makamındaki, “sağır oda” hakkındaki bilgileri de ilk olarak Hürriyet ile paylaştı. Hürriyet'ten Hande Fırat, Yavaş’ın mesajlarını özetle şu şekilde aktardı; 

FİLMLERDEKİ GİBİ

“(Makam odasının arkasından çıkan oda) Makam odasının arkasında bir oda var. Düğmeye basıyorsunuz filmlerdeki gibi açılan kapı yapılmış. İçeride bir oda var, oradan lavaboya geçiyorsunuz. Sol tarafta da ikinci bir oda var, tamamen kapalı, oradan da koridora gizli çıkış yapabiliyorsunuz. Ama iki odanın arasında bir tane odacık var. Bu odada ışık yok, elektrik düğmesi yok. Küçücük kutu...