12 / 05 / 2024

Sinan Çayırcı Mimarlık iletişim

Sinan Çayırcı Mimarlık iletişim

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Yıldız tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Sinan Çayırcı Mimarlık iletişim Haberi

Sinan Çayırcı Mimarlık iletişim

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:

A-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...