28 / 04 / 2024

sinanbey caddesi otopark

sinanbey caddesi otopark

Bursa Sinanbey Caddesi'ne otopark inşa edilecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde incelediler.

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazide imar planı krizi!

Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı arazinin üzerine Molla Gürani Parkı ve Menderes döneminde yıkılan Simkeş Camisi, altına da otopark yapmak için geçtiğimiz Nisan'da yapılan ve koruma kurulunun onayına sunulan plan değişikliğinde kriz çıktı.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Merzifon'da otopark sorunu büyüyor!

Mustafa Gündüz Caddesi'nde Otopark Olarak Kullanılan Boş Arsa ve Yapılacak Alan İnşaatın Planı Merzifonlu pek çok vatandaşın Mustafa Gündüz Caddesi'nde otopark olarak kullandığı boş arsaya lüks daireler yapılmaya başlanmasıyla birlikte Merzifon bir otoparkını daha kaybedecek.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

SED Emlak Danışmanlığı Oto Bakım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SED Emlak Danışmanlığı Oto Bakım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uveys Sedat Pekdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4 Caddesi, Otopark Sitesi'nde kuruldu.

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Bayraklı Adalet mahallesine yeni otopark!

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

İskenderun'da eski otopark alanı meydana dönüştürülecek!

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Beykoz sahili otopark oldu!

Beykoz Burunbahçe’deki Hayal Kahvesi ile Beykoz Barbaros Caddesi üzerindeki Çubuklu 29 adlı işletmelerin deniz kıyısına kadar halka açık alanlarının, ücretli otopark haline getirildiği iddia edildi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya katlı otopark müjdesi!

Çark Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ile buluşan Başkan Toçoğlu, bölgeyi de ilgilendiren katlı otopark çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Toçoğlu, “İlk otoparkımız Müftülük binası yanındaki arazi üzerine inşa edilecek." dedi

Başiskele Sahili’ne 100 araçlık otopark geliyor!

Liman Caddesi ve Mesan Sokağa cepheli kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalar devam ederken yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle Başiskele Sahili’nde 100 araçlık büyük bir otopark çalışması için ekipler kollarını sıvadı

Ankara Sanayi Caddesi'ne düzenleme sözü!

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD) üyeleri, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret ederek Sanayi Caddesi'nde yaşanan trafik ve otopark sorununun çözülmesi taleplerini iletti.

sinanbey caddesi otopark Haberi

sinanbey caddesi otopark


İnegöl Belediyesi, çıkmaz sokakları açmak için yaptığı yıkım uygulamasını bu kez otopark alanı oluşturmak için gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde incelediler. 


Yıkım çalışmaları esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin fi/iki yapısını bozan, imar sorunu teşkil eden. çevreye ve vatandaşa sıkıntı doğuran yapı ve yanlış imar uygulamalarını çözüme kavuşturduklarını belirtti. 


Bursa...