10 / 05 / 2024

sinanpaşa temel atma

sinanpaşa temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'da tesis edilen toplam 15 tesisten 11 adet tesisin açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca 4 adet tesisin de temeli atıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

sinanpaşa temel atma Haberi

sinanpaşa temel atma

ORMAN ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'da tesis açılışı ve temel atma merasimine katıldı. Programda konuşan Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun. "Türkiye'nin ve Sinanpaşa ilçemizin gururu Kuruçay Barajını Bir günde bin gölet projesi başlangıcı ile başlatılan Bakanımız Veysel Eroğlu, Sinanpaşa ilçemize modern hastane, diyaliz merkezi, 112 Acil Servisi ile beraber bir modern hastane kazandırdığı kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi yaklaşık bir yıldır Akyar Barajı tamamlanmak üzere olup, ilçemize arıtma tesisi ile çalışmamız olacak" dedi. 


İlimize hayırlı olsun 

Daha sonra söz alan Vali Hakan Yusuf Güner, "Bugün ülkemize çok büyük hizmetler yapan hatta Kıbrıs'ta ki kardeşlerimize su götüren memleketimizin yetiştirdiği değerli devlet adamı Bakanımız Veysel Eroğlu sizlerle birlikte kendisine hoşgeldiniz diyorum. Bugün dünyada stratejik bir unsur olan su dünyanın ve ülkemizin en...