06 / 05 / 2024

Sincan Ankara Başkentray

Sincan Ankara Başkentray

TCDD Yönetim Kurulu, Sincan-Ankara-Kayaş tren hatlarının yeniden inşasını içeren Başkentray Projesi'nin ihalesinde, en düşük teklif olan, Gülermak-Kolin İş Ortaklığı'nın 186 milyon 235 bin 935 avroluk teklifini onayladı

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Saraycık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Sincan Belediyesi başkentte arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Saraycık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Sincan Belediyesinden büyük fırsat! Başkentte konut ve ticaret imarlı 15 arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık ve Yenipeçenek Mahallelerinde yer alan 15 adet parseli satışa çıkardı.

Sincan Belediyesi, başkentte ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa fırsatı! 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Başkent Milli Emlak, Ankara ili, Çankaya, Sincan ve Akyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Sincan Ankara Başkentray Haberi

Sincan Ankara Başkentray

 Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yönetim Kurulu, Sincan-Ankara-Kayaş tren hatlarının yeniden inşasını içeren Başkentray Projesi'nin ihalesinde, en düşük teklif olan, Gülermak-Kolin İş Ortaklığı'nın 186 milyon 235 bin 935 avroluk teklifini onayladı. 

     

TCDD Yönetim Kurulu 23 Mayıs'ta yaptığı yaptığı toplantıda, Rusya, Çin, İspanya ve İtalya'nın önemli firmalarının da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 17 firma ve iş ortaklığının teklif sunduğu Başkentray Projesinin yapım ihalesini görüştü. 



Toplantıda, projenin hayata geçirilmesi için 186 milyon 235 bin 935 avro ile en düşük teklifi veren Gülermak-Kolin İş Ortaklığı'nın ihaleyi kazandığına karar verildi. 


TCDD'nin 350 milyon 832 bin 791 avro yaklaşık maliyet belirlenen projenin ihalesi 25 Nisanda TCDD Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılmıştı. İhaleye, yerli ve yabancı toplam 17 firma ve iş ortaklığından teklif gelmişti. 


Ankara şehir...