27 / 04 / 2024

sincan eskişehir yolu bağlantı çalışmaları

sincan eskişehir yolu bağlantı çalışmaları

Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Sincan Yenikent-Temelli Yolu'na 38 firmadan teklif geldi!

Sincan’da OSB’lerin içinden geçip İstanbul ve Eskişehir yollarını bağlayacak 40 kilometrelik dev bulvar için yeniden ihaleye çıkıldı. Tünel yerine viyadük konulan projeyle 250 milyon TL kâra geçildi

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Erzurum Eski Havaalanı Yolu’na yeni mesire alanı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni bir sosyal donatı alanı oluşturuyor. Yeşil ve doğa konseptli çalışma kapsamında Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, bütün hünerlerini bu kez de Eski Havaalanı Yolu’nda kullanıyorlar.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Eskişehir Yolu Güneyi imar planları iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

sincan eskişehir yolu bağlantı çalışmaları Haberi

sincan eskişehir yolu bağlantı çalışmaları


Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi.


Başkan Tuna, Sincan merkezini Eskişehir yoluna bağlayacak olan 50 metrelik bulvarın yol çalışmalarını yerinde inceledi. Eskişehir yolu ile Sincan merkezi birbirine bağlayarak Sincan’ın gelişimini hızlandırmayı amaçlayan Başkan Tuna, yol çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Başkan Tuna, “Gündelik işlerle zaman kaybetmek yerine Sincan’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz.” dedi. Vatan Caddesi ile Eskişehir Yolunu birbirine bağlayacak bulvar çalışması vatandaş tarafından da büyük takdir topluyor. Sincanlıların hayal olarak nitelendirdiği bulvar yakında Sincanlıların hizmetine açılacak" dedi.


Bulvarın Sincan’a çok büyük değer katacağını belirten Başkan Tuna, “Sincan’ımız hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye...