30 / 04 / 2024

sincan toki kentsel dönüşüm

sincan toki kentsel dönüşüm

Sincan Belediyesinin TOKİ Başkanlığı ile başlattığı Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile şehir merkezinde yeni ve modem bir yaşam alanı oluşuyor.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Sincan TOKİ kura çekimi sonuçları isim isim tam liste!

Sincan TOKİ kura çekimi sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Ankara Sincan TOKİ başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projesinde yer alan konutlar için başvurular 31 Aralık'ta sona eriyor.

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

Sincan TOKİ kura sonucu kazananlar listesi!

Sincan TOKİ kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Toplam 1.250 adet konutun yer aldığı projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

sincan toki kentsel dönüşüm Haberi

sincan toki kentsel dönüşüm

Sincan Belediyesinin TOKİ Başkanlığı ile başlattığı Sarayak Kentsel Yenileme Projesi ile şehir merkezinde yeni ve modem bir yaşam alanı oluşuyor.  Proje, büyüklüğü ve modern şehircilik normları açısından Türkiye'deki sayılı projeler arasında gösteriliyor. 20 bin konutta 100 kişilik yaşam alanı oluşturulacak projenin başlangıç aşamasından bitimine kadar, bölge halkının çıkarlarını koruyacaklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bir metrekare hak sahibi olan vatandaşlara bile Tapu Müdürlüğü'nde işlem yapıldığını kaydetti. 20 bin konutta 100 bin kişiye yaşam alanı sunulacak projede, 7 camii, 6 sosyal tesis ve alışveriş merkezi, 2 kapalı pazaryeri, sağlık tesisleri, 10 eğitim alanı bulunacak Başkan Tuna, "Saraycık Mahallesi'nde yaklaşık 3 bin hak sahibi vatandaşımız var. Tapu işlemleri hassas bir şekilde ve olabildiğince hızlı gerçekleştiriliyor. Vatandaşımızın burada 1...