21 / 05 / 2024

sincan Yenikent banliyösü

sincan Yenikent banliyösü

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başta Devlet Hastanesi ve Yenikent banliyösü inşaatı olmak üzere 2017 yılında çok sayıda projenin start alacağını belirtti.

Sincan AVM'deki 108 dükkan satışa çıktı!

Sincan AVM içerisinde yer alan 108 adet dükkan satışa çıktı. Söz konusu ihale 11 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Ankara Sincan'a 817 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Sincan'a 752 yeni konut!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi 24 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 20 bin konut projesi!

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

TOKİ Sincan başvuru detayları 2019!

TOKİ Sincan başvuru detayları 2019, haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 354 olarak belirlendi.

Söğütlüçeşme istasyonu gar olarak hizmete devam edecek!

Kadıköy'de bulunan eski banliyö hattına ait Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, Marmaray hattı, yüksek hızlı tren hattı ve metrobüs hattına hizmet verecek biçimde yenilenecek.

GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki ulaşım sorununu çözmek için inşa edilen GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşü yaptı...

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Halkalı-Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak!

Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö tren hatlarında 2013 yılından beri süren yenileme çalışmalarında sona gelindi. Halkalı Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak...

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreciyle ilgili 15 soru!

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreçleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

sincan Yenikent banliyösü Haberi

sincan Yenikent banliyösü

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başta Devlet Hastanesi ve Yenikent banliyösü inşaatı olmak üzere 2017 yılında çok sayıda projenin start alacağını belirtti.


Sağlık Bakanlığı'nın devlet hastanesi, Ulaştırma Bakanlığı'nın Yenikent Banliyösü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yüzme havuzu ve kapalı spor salonu projelerinin 2017 yılında start alacağını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, belediye olarak kendilerinin de hayata geçireceği kültür sarayı, kent meydanı ve stadyum projeleri ile bölgenin şantiyeye döneceğini ifade etti. Projelerin tamamlanması ile ilçenin temel sorunlarından bazılarının giderileceğini de ifade eden Tuna, "Yenikent banliyösü, imam hatip lisesi, kültür sarayı, kapalı spor salonu, hastane, yüzme havuzu ve stadyum inşaatının çalışmaları 2017 yılında başlayacak. İnşallah bir aksilik olmazsa 2017 yılında Sincan 'şantiye' haline gelecek. Bu projelerin hepsi...