09 / 05 / 2024

sincana yeni dev meydan yapılıyor

sincana yeni dev meydan yapılıyor

İlçeye 90 dönümlük dev bir meydan kazandıracaklarının müjdesini veren Sincan Belediye Başkanı Tuna, "Central Park gibi olacak" dedi. Son yıllarda büyük bir dönüşüm geçiren Sincan'da dev bir kent meydanı inşa edilecek.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Maliyetleri azaltmak için işten çıkarma furyasına yeni dev şirketler ekleniyor

Avrupa'da resesyon endişesi devam ediyor. Yüksek faizlerin ekonomiler üzerindeki etkileri hissedilirken ve ekonomilerin yavaşlayacağı kaygısı, birçok şirketi yeniden yapılanmaya ve işten çıkarmalara zorluyor.

Tüp fiyatlarına dev zam geldi! Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın yeni fiyatları şok etti!

Tüp fiyatlarına dev zam geldi... Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın tek tek açıklanan yeni fiyatları şok etti...

Ford’dan Mustang hayranlarına kötü sürpriz! Mustang Mach-E’ye 107 bin 500 TL’lik dev zam geldi!

Temmuz ayında Mustang Mach-E’ye dev zam yapan Ford, ağustos ayında da tamı tamına 107 bin 500 TL zam yaptı. Ford, Mustang Mach-E modelinin yeni fiyatını kamuoyuyla paylaştı.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

Yapı Kredi'den dev kampanya! Son gün 10 Ağustos, acele edin!

Yapı Kredi, son dakika dev yeni kampanyasını açıkladı. Bu kampanya sayesinde 170 TL'ye varan Worldpuan kazanabileceksiniz! İşte ayrıntılar...

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Ülkemizde araç satış piyasasının sürekli hareketli bir durumda. DS Automobiles, Yılın ilk altı ayında 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla Türkiye tarihindeki en yüksek ilk yarı satış performansını yakaladı. DS Automobiles'in yeni fiyat listesi de yayınlandı.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

sincana yeni dev meydan yapılıyor Haberi

sincana yeni dev meydan yapılıyor

Tam 10 futbol sahası büyüklüğünde olacak meydanın ilçeye farklı bir hava kazandıracağını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, meydan için merkezdeki spor salonu ve ilçe stadyumunun yıkılarak başka bir yerde yapılacağını ifade etti. Arazi için 3 yıldır mücadele verdiklerini anlatan Tuna, meydanın ticari hiçbir alana sahip olmayacağını ifade etti.


90 dönüm alana sahip 

Maliye, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi yürütülen çalışmalar neticesinde kent meydanı kararının alındığını anlatan Başkan Tuna, "3 yıldır uğraşıyoruz. Bakanları bile devreye soktuk. 90 dönümlük dev bir alana sahip olacak. Ankara'da böyle büyük bir meydan yok" dedi. Şehir merkezindeki kapalı spor salonu ile stadyumun yıkılacağını ve yerine meydan yapılacağını dile getiren Tuna, "Spor Bakanımızla görüştük o da tamam dedi. Yerine yer...