07 / 05 / 2024

Sındırgı TOKİ alt gelir başvuruları

Sındırgı TOKİ alt gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı alt gelir grubu 2. Etap projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme... Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın... İşte son dakika altın fiyatları...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları...

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 6 Mart günü milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan hemen baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları.

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

Sındırgı TOKİ alt gelir başvuruları Haberi

Sındırgı TOKİ alt gelir başvuruları

TOKİ Balıkesir Sındırgı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 3 adet konut bulunuyor.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Sındırgı alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 28 Haziran olarak belirlendi.

TOKİ Sındırgı projesindeki konutların satış bedelleri 141 bin 386 TL ile 153 bin 426 TL arasında değişiyor.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için en düşük peşinat tutarı 16 bin 966 TL olarak belirlendi.

180 ay, 216 ay ve 240 ay vadeyle daire sahibi olunabilen Sındırgı alt gelir grubu TOKİ'de aylık taksit bedelleri 471,29 TL ile 750,08 TL arasında...