30 / 04 / 2024

sinem ceceli ev

sinem ceceli ev

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşine 12 milyon dolarlık bir ev bıraktığı iddia edildi. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniköy'den villa bakıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ev değiştirmek için hazırlık yapıyorlar. 

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Mustafa Ceceli'den 12 milyon dolarlık ev açıklaması!

Geçtiğimiz hafta eşinden boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşine 12 milyon dolarlık bir ev bıraktığı iddia edildi. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!

Mustafa Ceceli’den boşanan Sinem Ceceli, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Ceceli, 4 katlı villa için 12 milyon dolar istiyor.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'den ev mi aldı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Miami tatilinden döndü. Çift, Amerika'da ev satın aldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yapmadı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Cunda Adası'nda ev fiyatları arttı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun evlendiği Cunda Adası'nda ev ve otel fiyatları zamlandı. Cunda Adası'nda doluluk oranı diğer yıllara göre yüzde 50 arttı.

sinem ceceli ev Haberi

sinem ceceli ev

Geçtiğimiz hafta boşanan Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli ve oğlu Arın'a Kanlıca'da 4 katlı villayı bıraktığı iddia edildi. Sinem Ceceli'nin evi 12 milyon dolara satışa çıkardığı söylendmişti. Ceceli, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.



Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!


Şarkıcı Ceceli iddialara Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, "Medyada benimmiş gibi gösterilen 12 milyon dolar değerindeki evle tarihte hiçbir...