05 / 05 / 2024

Sinop Gayrimenkul adres 

Sinop Gayrimenkul adres 

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinop tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Belediyeden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Sinop İli Gerze Belediye Başkanlığı, Sinop Gerze Yaykıl Köyü'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul KDV'den muaf olarak satılacak.

O ilde 3 taksitle 3 gayrimenkul satılacak!

Sinop İli Boyabat Belediye Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinop tarafından kuruldu.

Sinop Gerze'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gerze İcra Dairesi, Sinop Gerze'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 80 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop'ta 11.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Sinop İli Ayancık Belediye Başkanlığı, Sinop Ayancık'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 11 milyon 315 bin 978 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop'ta 10.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Sinop İcra Dairesi, Merkez ilçesi, Ordu Köyü'nde bulunan fabrika ve arsasını 10 milyon 717 bin 400 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Sinop Ayancık'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Sinop İli, Ayancık İlçesi, Pazarcık Köyü, Pazarcık Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 944 bin 164 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Sinop Gayrimenkul adres  Haberi

Sinop Gayrimenkul adres 

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinop tarafından kuruldu.

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...