07 / 07 / 2024

Sinop Güzelkent yolları

Sinop Güzelkent yolları

Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Vatan Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile genel provalar yapılacak. İstanbul Valiliği, genel provasının yapılacağı 24 Ekim Salı günü trafiğe kapatılacak olan yolları ve bu yollara alternatif güzergahları açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul – Sultanahmet etabı kapsamında 15 Ekim Pazar günü kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

İş Bankası'ndan bir sürpriz geldi

Bankalar son dönemde EFT ve Havale ücretlerine ciddi oranda zam yaptı. Vatandaşlar da havale ücretlerine para ödemeden bu para göndermenin yollarını arıyordu. İş Bankası'ndan bu yönde bir hamle geldi.

Depremzedelere THY’den güzel haber! Türk Hava Yolları 100 aileye iş imkanı sunuyor!

Türk Hava Yollarından depremzedelere güzel haber geldi. İşte THY’den gelen müjde!

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

Çin kökenli otomobil markası Chery, üç farklı modeli ile Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Peki Chery, ne zaman Türkiye pazarına giriş yapacak? Modelin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne yapılan ek bina meclis gündeminde!

Sinop Atatürk Devlet Hastanesine yapılan ek binanın taahhüt edilen teslim tarihinde faaliyete geçmemesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

'Ev alıyorum' derken dolandırılmayın!

Birikimlerimizi değerlendirmenin en güvenli yollarından biri gayrimenkul edinmektir. Ev satın alırken, zarar görmemek için dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. 

Sinop Güzelkent yolları Haberi

Sinop Güzelkent yolları


Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı. 


Güzelkent Muhtar Vekili Hayri Gürleyen, yaptığı açıklamada, "Köyümüzde kış şartlarından dolayı bozulan cadde ve sokakların onarımı için Güzelkent Su Ürünleri Kooperatifi ile ortak bütçe ile 350 m3 yani 281 kamyon elekaltı ve mıcır malzemesini temin ederek, İlçe Özel İdaremizin araçları ile serme ve sıkıştırma işlerine başlamış bulunmaktayız.  Göreve geleli 3 ay gibi kısa süre olmasına rağmen köyümüzün çoğu sorununun çözümü için uğraştık, halkımızın takdirini kazandık çünkü vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Dedikodulara, boş işlere ayıracak vaktimiz yok. 

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz misali çalışmalarımıza devam edeceğiz, durmak yok yola devam." ifadelerini kullandı. 


En kısa sürede üç aylık çalışmanın brifing halinde gazetemize açıklamalarda bulunacağını dile getiren Gürleyen,...