01 / 05 / 2024

sinop merkez alt planlama bölgesi

sinop merkez alt planlama bölgesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Sinop Merkez İlçe Alt Planlama Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 14 Nisan'da askıya çıktı...

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dolar 12 gün sonra tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen altını çizdi! Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak edip araştırmaya devam ediyor. Merkez Bankası doların 12 sonra ne kadar olacağını altını çizerek açıkladı.  Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

Euro 5 sonra böyle olacak! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Yastık altında 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 5 gün sonra böyle olacak!

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi...

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Merkez Bankası altın topluyor! Türkiye ilk sırada! Rekor rakam şimdi geldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) altın toplamaya devam ediyor. Ağustos ayında altın rezervlerinin yükseldiğini paylaşan Merkez Bankası'ndan rekor rakam geldi...

Merkez Bankası neden altın topluyor? Uzmanlar Merkez'in altın hamlesine ne diyor?

Dünya Altın Konseyi'nin verilerine göre Merkez Bankası temmuz ayında 11 ton net altın alımı yaptı. Piyasadan da altın almaya devam eden MB'nın altın rezervleri 469.3 tonla son 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

TOKİ'den Sinop Merkez'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ Sinop Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Merkez sosyal konut projesi... 

Merkez Bankası'nda flaş altın gelişmesi! Altını olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nın altın rezervleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Merkez Bankası'nda altın rezervleri de 1 milyar 552 milyon dolar artarak 38 milyar 611 milyon dolardan 40 milyar 163 milyon dolara yükseldi.

Merkez Bankası'yla ilgili flaş gelişme! Altın ve dolar alacaklar dikkat

Altın ve dolar alacak vatandaşların gözü kulağı Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında. Analistler, Merkez Bankası'nın faizleri yüzde 14 bandında bırakacağı konusunda görüş birliğine vardı.

Altın zayıflıyor! Merkez bankaları kasalarını altınla dolduruyor! Bu rakamlar görenleri şaşkına çevirdi...

Dolar kurunun güçlenmesi ve artan resesyon endişleri altın fiyatlarına olan talebi azalttı. Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilerken Merkez bankaları kasalarını altınla doldurmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Piyasada dolar ve altının ateşini yükselten resesyon korkusu! Merkez Bankaları peşe peşe açıklayacak

Küresel piyasalarda artık korkunun kaynağı enflasyon değil resesyon. Rezerv paranın etkisini artırmak isteyen ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımı yapmasına ksin gözüyle bakılıyor. Öte yandan ABD, Rus altınının ihracatına yasak getirdi. İşte piyasalardaki son dakika gelişmeleri...

Piyasa Kahini İslam Memiş Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için büyük zirveyi açıkladı

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, 23 Haziran’da açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için tahminlerde bulundu.

sinop merkez alt planlama bölgesi Haberi

sinop merkez alt planlama bölgesi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Sinop Merkez İlçe Alt Planlama Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 14 Nisan 2015 Tarihinde askıya çıktı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan plan değişikliği 14 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.