21 / 05 / 2024

sinop müsiad açıldımı

sinop müsiad açıldımı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katılmak için geldiği Sinop'ta, Vali Yavuz Selim Köşger ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamlarında ziyaret etti...

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

MÜSİAD Elazığ hizmet binası açıldı!

MÜSİAD Elazığ Şubesinin yeni hizmet binası hizmete açıldı. Açılışa, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak katıldı.

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 26 milyon 841 bin 195 TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 5 bin TL sermeye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşyüzevler Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşyüzevler Şubesi 5 bin TLsermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da açıldı.

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye 25 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nde açıldı.

Konya Meram'da yapımı tamamlanan cami açıldı!

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı Isa Efendi Mahallesi'nde yeni belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan cami 12 Haziran'da kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Evyap Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Evyap Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 600 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Üsküdar'da açıldı.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 1 milyon 130 TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

sinop müsiad açıldımı Haberi

sinop müsiad açıldımı


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Ülkemizde, hangi koşullar altında ve hangi bedelleri ödeyerek huzur, güven ve istikrar ortamını oluşturduğumuzu unutmamalıyız. Bunun için çalışan herkese, başta hükümetimiz olmak üzere, yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.


Olpak, MÜSİAD Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katılmak için geldiği Sinop'ta, Vali Yavuz Selim Köşger ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamlarında ziyaret etti. Ardından Sinop E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çalışmalarından oluşan el ürünleri ve resim sergisinin açılışına katılan Olpak'a, mahkumların hazırladığı MÜSİAD Genel Merkezi'nin maketi ve yağlı boya portresi hediye edildi.


İl temsilciliğinin açılışının ardından Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelindeki gala programında konuşan Olpak, İstanbul merkezli operasyona değinerek, "Yolsuzluk iddiaları sebebiyle, 17 Aralık tarihinde başlatılan soruşturmayla oluşan ortamı, adli boyutunu ayrı tutarak, ülke ekonomimize...