24 / 07 / 2024

sinopta arsa yatırımı

sinopta arsa yatırımı

Sinop'ta nükleer santral kurulmasına yönelik yatırımların açıklanmasının ardından kentte arsa satışları arttı, fiyatlar yükseldi.

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Girişimci Mert Ergün'den doğru yatırım açıklaması: Vadeli mevduat anlık bir zevk, doğru yatırım topraktan geçiyor! 

Geçtiğimiz senenin ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarının 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamı görüldü. Peki toprak yatırımı kazandırı mı?

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Tapusuz 2B arazisi nedir? Yatırım potansiyeli ve riskleri neler?

Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, tapusuz 2B arazisinin yatırım potansiyeli ve riskleri hakkında merak edilenleri anlattı.

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

20'li yaşlarda nasıl yatırım yapılmalı? Yatırımcıdan açıklama: Hisselerden kar realizasyonu yapıp arsa yatırımı yapardım

Gençler ve yeni yatırım yapacaklar, kazançlı yatırım yapmak için hangi yatırım araçlarına yönelmenin mantıklı olduğunu araştırıyor. 107,9 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli kullanıcı, "20 li yaşlara dönsem bu aklım ile yatırımda izleyeceğim yol nasıl olurdu?" dedi ve açıkladı. İşte ayrıntı

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

sinopta arsa yatırımı Haberi

sinopta arsa yatırımı

Sinop'ta nükleer santral kurulmasına yönelik yatırımların açıklanmasının ardından kentte arsa satışları arttı, fiyatlar yükseldi. Sinop'a nükleer santral kurulmasıyla kentin gelişeceğine inanan yatırımcılar, arsa alımına başladı. Sinop ilçeleri ve çevre kentlerden il merkezine gelen vatandaşların arsa talebi artınca fiyatlarda da tavan yaptı. Emlak İstasyonu  Realist Gayrimenkul Brokerı Kerem Gençgün, "Arsa alanların sayısında çok ciddi bir artış var. Nükleer santral sonrasında vatandaşlar uzun vadede kar elde edeceklerini düşünüp arsa alıyorlar. Özellikle çevre illerden, Ankara ve İstanbul'dan buraya arsa almak için gelenler oluyor. Emlak  sektöründe Sinop'ta hiç olmadığı kadar hareketli günler yaşıyoruz"...