25 / 07 / 2024

Sinopta konaklama ihtiyacı

Sinopta konaklama ihtiyacı

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya kentin en büyük probleminin konaklama tesislerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

Airbnb depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!

Kahramanmaraş depreminden Türkiye ve Suriye'de milyonlarca insan etkilendi, yüz binlerce insan evsiz kaldı. Dünyanın dört bir yanında konaklama hizmeti veren Airbnb, yaşayacak yer ihtiyacı olan depremzedelere ücretsiz geçici barınma sağlayacağını duyurdu.

Airbnb emlak şirketi değil, Fransa'da ruhsata ihtiyacı yok!

AB'nin en yüksek yargı organı Avrupa Adalet Divanı, internet üzerinden konaklama hizmeti veren Airbnb'nin Fransa'da faaliyet gösterebilmesi için ruhsata ihtiyacı olmadığına karar verdi...

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Blueground dünyaya açılıyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sunan ve kurulduğu yıldan beri her yıl 3 kat büyüyen Blueground, Dubai, Yunanistan ve Türkiye pazarından sonra farklı ülkelere de yatırım yapacak.

Osmaniye'deki sığınmacıların konaklama ihtiyacı karşılanıyor!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ,Osmaniye'deki Cevdetiye Geçici Barınma Merkezinde incelemelerde bulundu. Akdağ, barınma merkezindeki okulları gezdi.

Sinop'un konaklama tesisine ihtiyacı var!

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya kentin en büyük probleminin konaklama tesislerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

Yeni gayrimenkul yatırımı öğrenci yurtları oldu!

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi. Yurtlara kısa geri dönüşü nedeniyle yerlilerin yanı sıra yabancı yatırımcılar da ilgi duyuyor

Gayrimenkul sektörünün yeni yıldızı özel yurtlar oldu!

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi.

Oktay Kaldırım: Turizm'de yeni yatırımlara ihtiyacımız var!

Yöredeki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'ü aştığını söyleyen DOKA Genel Sekreterileri karşılamakta yetersiz kalıyoruz. Yeni yatırımlara ihtiyacımız var" dedi.

Yıllık ısıtma enerjisi ihtiyacı nasıl hesaplanır?

Yıllık ısıtma enerjisi, ısıtma sisteminden ısıtılan ortama bir yıl içerisinde verilmesi gereken net ısı enerjisi miktarını ifade ediyor. Peki bir binanın yıllık ısıtma enerjisi ihtiyacı nasıl hesaplanır?

Bir evin yıllık enerji ihtiyacı ne kadardır?

Yıllık enerji ihtiyacı; Binanın birincil enerji cinsinden ortama bir yıl içerisinde verilmesi gereken ısı enerjisi miktarına deniyor. Peki bir evin yıllık enerji ihtiyacı ne kadardır?

Evinizin ihtiyacı olan herşey Yandex’de!

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, televizyondan klimaya kadar evinizin ihtiyacı olan herşeyi Yandex’te arayın; istediğiniz genişlik, yükseklik, marka ve fiyattaki eşyayı Yandex sizin için hızlıca bulsun.

Sinopta konaklama ihtiyacı Haberi

Sinopta konaklama ihtiyacı

Sinop'ta yüzde 100 doluluk oranına ulaşması, kentte konaklama tesisi sıkıntısı yaşanmasına neden oldu. Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya kentin en büyük probleminin konaklama tesislerinin yetersizliği olduğunu söyledi. 



Konaklama tesislerinin yetersizliğinin kentin tüm idarecileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerince bilinmesine karşın sorunu mevcut imar planı nedeniyle aşamadıklarını anlatan Kaya, hiçbir turizmcinin betonlaşmadan yana olmadığını ancak sorunun da çözülmesi gerektiğini dile...