11 / 05 / 2024

sinpaş 40. yıla özel

sinpaş 40. yıla özel

Sinpaş'ın 40. yılına özel kampanya başladı. Kampanya kapsamında 50 eşit taksit, vade farksız ve peşinatsız ödeme planları oluşturuldu. Kampanya Gaziantep, Bursa, İstanbul, Ankara ve Denizli'de geçerli...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

İnşaat sektöründe en az 30-40 yıllık iş var!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik: "Kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Elmar Towers'ta yatırımların geri dönüşü 10 yıla iniyor!

Başkent'te, Eskişehir Yolu üzerinde mimarisi ve satış formülüyle ses getirecekbir gayrimenkul projesine başlayan Elmar Yapı, çekici ve modern projesiyle yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indiriyor.

Malatya'nın 30-40 yıllık imar planları hazırlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 'İmar Planlarında Revizyon ve Çevre Düzeni Planları" çalışmaları başladı. Malatya'nın gelecekteki 30-40 yıllık döneminin anayasası niteliğinde olacak olan imar planları çalışmaları yapılıyor.

Antalya Bozyaka Köyü’nün 40 yıllık su sorunu çözüldü!

Büyükşehir Belediyesi, Manavgat İlçesi Beşkonak Bölgesi’nde yer alan Bozyaka Köyü’nün 40 yıllık su çilesini, 1 haftada bitirdi. Başkan Menderes Türel’in talimatıyla içme suyu yetersiz gelen dağ köyüne yeni su şebeke hattı çekildi.

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel yüzde 20 indirim!

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede vadeli ödemelerde ise yüzde 10 indirim ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Talas'ın 40 yıllık planlaması hazırlanıyor!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, geçen yıl 118 bin olarak açıklanan nüfusun 2014'te 128 bini aştığını belirterek, "Talas'ın gelecek 40 yılını kapsayacak plan hazırlıyoruz" dedi.

Mustafa Palancıoğlu: Talas'a 40 yıllık plan yapıyoruz!

Talaş Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, geçen yıl 118 bin olarak açıklanan nüfusun 2014'te 128 bini aştığını belirterek, "Talas'ın gelecek 40 yılını kapsayacak plan hazırlıyoruz" dedi.

Sinpaş 2015 yılı için anlaştığı değerleme firmalarını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre konut projelerinde Sinpaş 2015 yılı için anlaştığı değerleme firmalarını yayınladı.

Fikirtepe'de kamulaştırma bedeli ödemesini 5 yıla yayarız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, Fikirtepe kentsel dönüşümde hak sahibini, müteahhiti, müşavir ve yapı denetim firmalarını uyardı. Gürgen, "Kamulaştırma bedelini ödemeyi gerekirse 5 yıla yayarız" dedi.

Rant vergisinin ödemesi 10 yıla yayılacak!

İmar planı değişikliği nedeniyle arsa değeri artandan yüzde 100’e kadar vergi almaya hazırlanan devlet, zarar eden vatandaşın mağduriyetini de giderecek. Rant vergisinin ödemesi 10 yıla yayılacak

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti!

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti. Bir önceki mecliste, ilgili komisyonlara havale edilen hususlara ilişkin komisyon raporları müzakere edildi. 8 madde görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

sinpaş 40. yıla özel Haberi

sinpaş 40. yıla özel

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yılına özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projeleri bulunuyor. 


Sinpaş'ın 40. yılına özel kampanya

Sinpaş 40. yıl kampanyasına göre vade farksız ve peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Firma peşinatsız ödemelerde 40 eşit taksit, yüzde 20 peşinatlı ödemelerde ise kalan bedel için 50 eşit taksitle ödeme planı oluşturuyor.


Sinpaş 40. yıl kampanyası İstanbul'un Bomonti, Atakent ve Sancaktepe bölgelerin,de Ankara'nın ise Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde bulunan projelerde geçerli.


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...