08 / 05 / 2024

Sinpaş 40.yıl fırsatları

Sinpaş 40.yıl fırsatları

Sinpaş 40.yıl fırsatı kapsamında peşinatsız 40 aya kadar taksitlendirme yapılırken, yüzde 50 peşinatla da 80 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Firma bu kampanyayı sektördeki 40. yılına özel olarak başlattı...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Aldın aldın! Yeni yıl fırsatı! Volkswagen T-ROC'a zam yok! İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen marka araç almak isteyen vatandaşlar yeni yılı neşeyle karşıladı. Çünkü ünlü otomobil üreticisi yılın ilk ayında fiyatlarına zam yapmadı. Peki Volkswagen T-ROC kaç TL'den satışa çıktı? İşte tüm detaylar...

Akaryakıtta yeni yıl fırtınası! Benzin, motorin, LPG'de tabela değişti! BP, PO, Shell, Opet 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023'ün gelişi ile beraber zam kıyameti başladı. Pek çok ürüne ve hizmete yeni yıl ile beraber zam geldi. Bunlardan birisi de akaryakıt fiyatları oldu. Peki, benzin en kadar? LPG kaç TL? Motorin fiyatları ne kadar? BP, PO, Shell, Opet 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akbank'tan yılın ilk fırsatı! 1.000 TL chip-para veriliyor! Bu tarihe kadar hemen başvurun!

Akbank, yeni yıl fırsatını resmen duyurdu. İlk kez Axess'e başvuranlara büyük müjde geldi. 1.000 TL chip-para veriliyor. Bu tarihe kadar hemen başvurun!

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

İhtiyaç sahipleri unutulmadı! Boyner’den ‘askıda iyilik’ paketi

2022’nin son diliminde, yeni yıl fırsatları,firmalar ve sermaye sahipleri tarafından açıklanmaya başladı. Bu imkanları sağlayan firmalardan biri de projesine ‘Askıda İyilik’ adını veren Boyner. 2023’e girmeden yüzleri güldürmeyi amaçlayarak yapılan proje yoğun ilgi gördü.

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Sinpaş 40.yıl fırsatları Haberi

Sinpaş 40.yıl fırsatları

Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projeleri için geçerli olan Sinpaş 40.yıl fırsatı hakkında detaylara değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz konut sahibi olma imkanı sağlanan Sinpaş 40.yıl fırsatı kapsamında firma bünyesinde 80 aya kadar taksitlendirme olanağı sunuluyor. 


Sinpaş 40.yıl fırsatı!

-Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinat, 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinat, 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinat, 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinat, 80 ay taksit yapılıyor.


Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Merve...