23 / 05 / 2024

Sinpaş 5 yılın konut lideri

Sinpaş 5 yılın konut lideri

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Sinpaş 5 yılın konut lideri oldu.

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Müteahhitler yılın ilk yarısında 7,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün yılın ilk yarısında yurt dışında üstlendiği proje tutarı 7,5 milyar dolar olarak kaydedildi.

Yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 azaldı: Ruslara konut satışı 2.5 katına çıktı!

TEPAV'ın yayımladığı Doğrudan Yatırımlar Bülteni’nin 2023 Birinci Çeyrek sayısı rakamlarına göre, 2023 yılınınilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 geriledi. Ancak, Rus vatandaşlarına satışlar 2,5 katına yükseldi. İşte ayrıntılar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

İhtiyaç kredisinde faiz artışı durmuyor! Faizler son 5 yılın zirvesinde! İhtiyaç kredisi faizi yüzde 40’a dayandı!

Faiz oranlarındaki yükselişe rağmen tüketici kredilerine olan talep devam ediyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ise yüzde 39’lu seviyeleri aşarak son 5 yılın zirvesine çıktığı görülüyor.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Tapu sahiplerine tam 5 yıl boyunca ödedikleri o paralar geri verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Tapu sahiplerine tam 5 yıl boyunca ödedikleri o paralar geri verilecek... Bu parayı mutlaka alın... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Tapu sahiplerine müjde! Tam 5 yıl ödediğiniz o paralar size geri verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Tapu sahiplerine müjde... Tam 5 yıl ödediğiniz o paralar size geri verilecek... Siz de bu paraları mutlaka alın...

Sinpaş 5 yılın konut lideri Haberi

Sinpaş 5 yılın konut lideri


Sinpaş, 40. yılında Ankara projelerindeki son durumu ve yeni hedeflerini açıkladı. Sinpaş’ın sektörde istikrarlı gelişimle sağlanan kalite ve güveni temsil ettiğini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi.


Ankara’daki projeleriyle büyümeye devam eden Sinpaş, 2014 yılıyla ilgili son verileri ve 2015 beklentilerini Ankara’da düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı. Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun birlikte gerçekleştirdiği toplantıya Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer katıldı.



"5 YILDA 7 MİLYAR DEĞERİNDE 12 BİN KONUTLA ÖZEL SEKTÖRÜN LİDERİ OLDUK"


Basın toplantısında konuşan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yıl hedeflerin üzerinde 1.2...