29 / 04 / 2024

sinpaş ankara konut projeleri

sinpaş ankara konut projeleri

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor.

Ne Londra ne Paris ne de Berlin! Ankara konut fiyat artışında dünya lideri oldu!

Dünyada konut fiyatlarının değişimlerini masaya yatıran çalışmaya göre 2023 yılının 3. çeyreğinde en hızlı artış yüzde 20 ile başkent Ankara'da görüldü. Ankara'da yıllık bazda fiyatlar yüzde 102 artış gösterdi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Ankara konut piyasasına ilişkin 9 soru mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara konut piyasasına dair bazı verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Yeşil, sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Sinpaş 2 yeni konut projesine hazırlanıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projelere tam gaz devam ediyor. Şirket Ankara ve Muğla'da 2 yeni konut projesi geliştirecek...

sinpaş ankara konut projeleri Haberi

sinpaş ankara konut projeleri

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor. 


Sinpaş Yapı, tüm etapları tamamlandığında 12 bin konutluk dev bir projeye dönüşecek Altınoran ve Marin Ankara'da Türkiye'de ilk olan birçok uygulamalara imza attı. Bugüne kadar daha çok daha ticari alanlarda ya da ormanlık alanlarda ayrı ayrı gördüğümüz spor ve eğlenceyle ilgili birçok özelliği konut projesinde topladı. Sinpaş, sadece projelerin eğlence ve spor içerikli sosyal yaşam alanlarına 150 milyon liranın üzerinde harcama yaptı. Projenin ayrışan özellikleri içinde; ulaşım sağlayan teleferik, özel eğitmenler eşliğinde hizmet verecek macera parkı, kayak pisti, buz pateni pisti, profesyonel futbol sahaları, doğa sporları, bitki bahçeleri, yürüyüş ve koşu parkurları, farklı temalı çocuk oyun alanları...