05 / 05 / 2024

Sinpaş ankra konut projeleri

Sinpaş ankra konut projeleri

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş GYO 2 ayda 78 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak 2021 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan konut satışlarından 78 milyon 6 bin 658 TL, devremülk satışlarından 99 milyon 199 bin 76-TL olmak üzere toplam (KDV Hariç) 177 milyon 205 bin 734-TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Sinpaş 2 yeni konut projesine hazırlanıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projelere tam gaz devam ediyor. Şirket Ankara ve Muğla'da 2 yeni konut projesi geliştirecek...

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Sinpaş Finans Şehir konut fiyatları!

Sinpaş Finans Şehir konut fiyatları stüdyo ve 1+1'lerde 440 bin TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Sinpaş GYO 5 yılda 1 milyon 500 bin konut üretecek!

Bugüne kadar 20 bin konut ürettiklerini söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer "Suudi Arabistan konut piyasasıyla yakından ilgileniyoruz" dedi. Sinpaş GYO, 5 yıl içinde 1 milyon 500 bin konutu piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Konutları için ön talepler alınıyor. Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri ne zaman?

Sinpaş Metrolife Sancaktepe konut fiyatları!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe konut fiyatları minimum 350 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor...

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Sinpaş bin 400'den fazla konut teslimi yapacak!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun bu yıl bin 400'den fazla konut teslimi yapacağını açıkladı. Gacemer ayrıca yabancıya vatandaşlık düzenlemesinin sektöre can suyu olacağının altını çizdi.

Sinpaş ankra konut projeleri Haberi

Sinpaş ankra konut projeleri

‘11 ayın sultanı Ramazan’ tanımına uygun olması açısından yapılan yüzde 11 indirimin yanında projelerde pek çok avantajlı ödeme seçenekleri yer alacak. Aydos Country, İncek Blue, İncek Green ve Bursa Modern gibi pek çok projede uygulanacak kampanyada Atakent’te yer alan Ege Yakası projesinde ise Ramazan’a özel 11 bin lira tutarında fiyat indirimi yapılacak. Yanı sıra banka kredisiz, vade farksız ödeme planları da kampanya kapsamında...