23 / 07 / 2024

sinpaş ayrılma hakkı kullanım fiyatı

sinpaş ayrılma hakkı kullanım fiyatı

Sinpaş GYO, KAP'ta birleşme sonrasında ayrılmak isteyenlerin "ayrılma hakkı kullanım fiyatı"nı açıkladı....

Konut krizi siyasi mesele oldu: Emlak fiyatları yüzde 47 arttı, gençlerin aile evinden ayrılma yaşı yükseldi!

Avrupa'da uzun yıllardır artan konut krizi artık siyasi bir mesele oldu. Yapılan araştırmalara göre gençlerin aile evinden ayrılma yaşı da arttı. Bazı ülkelerdeki çiftler, ayrılsalar da birlikte oturmak zorunda kalıyor. The Guardian, AB ülkelerindeki krizin etkilerini açıkladı.

Elon Musk çıldırdı: Arkadaşını getir Tesla’yı götür kampanyası

Elon Musk'a ait otomobil markası Tesla, arkadaşlarına yeni bir otomobil aldıran araç sahiplerine, ücretsiz Model 3 Performace çekilişine katılma hakkı veriyor. İşte detaylar...

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Tam bir fiyat performans ürünü olan Skoda SuperB uygun seçeneklerle bayilerde!  %1,99’a varan kredi imkanı kaçırmayın

 Superb, şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme dahil olmak üzere sürüş sırasında daha fazla iç huzuru sağlamaya yardımcı olan bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahiptir.

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

EYT'lilerin emekli olmaları için geri sayım resmen başladı. EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 31966 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emekli olmak için bekleyenler dikkat! O karar iptal edildi!

Yüksek Mahkeme, emekli aylığı tahsis talebinde bulunmak için "işten ayrılma" şartı aranması kuralını anayasaya aykırı bularak iptal etti...

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

sinpaş ayrılma hakkı kullanım fiyatı Haberi

sinpaş ayrılma hakkı kullanım fiyatı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ayrılma hakkı kullanım fiyatı hakkında açıklama yaptı. 


Sinpaş GYO'nun dün yaptığı özel durum açıklamasında kamuya duyurulmuş olan bölünme ve devralma işlemine ilişkin şirketin yönetim kurulunun 8 Ekim 2017 tarih ve 24 sayılı kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin de olumlu oylarıyla ve oybirliği ile alındı.


6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 24. maddesine göre, söz konusu kararının görüşüleceği genel kurul toplantısına katılıp olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını Sinpaş GYO'ya satarak ayrılma hakkına sahip olacak.
  

Ayrılma hakkı kullanım fiyatı, açıklanan tarih hariç olmak üzere, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olup, 0,7812 TL olarak hesaplandı. 

Sinpaş...