04 / 05 / 2024

sinpaş beykoz arazi

sinpaş beykoz arazi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Anadolu Hisarı Mahallesi'nden 128 milyon 886 bin TL'ye arazi satın aldı.

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 Ada 76 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arazisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesinde yer alan 47 adet taşınmaza ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Beykoz Kanlıca arazisi değerleme raporu 2018!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Beykoz ilçesi 121 ada 12 ve 119 parsellere ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Beykoz projesi geliyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beykoz Anadolu Hisarı'ndan 128 milyon 886 bin TL'ye satın aldığı arazi için çalışmalara devam ediyor.

TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

30 ile 45 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan TOYA Beykoz Korubaşı projesinin ruhsatı 2018 yılına kadar çıkacak. Peki TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

Riva'daki değerli arazi satılamadı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) dün halesini yaptığı Beykoz Riva’daki 35 dönüm üzerindeki arazi için yeterli teklif gelmedi.

Sinpaş GYO'dan Beykoz'a yeni proje!

Sinpaş GYO Beykoz'da yeni konut projesi geliştirecek. Henüz ne zaman satışa çıkacağı belli olmayan proje 98 bin 966 metrekare büyüklüğe sahip olacak.

Sinpaş GYO Beykoz'dan arsa satın aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Anadolu Hisarı Mahallesi'nden 128 milyon 886 bin TL'ye arazi satın aldı.

sinpaş beykoz arazi Haberi

sinpaş beykoz arazi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, 37 Ada 76 Sayılı parselde bulunan 98.966,52 metrekare yüzölçümlü arazi satın aldı. 


Arazinin 96.754,77 metrekaresi için toplam 128 milyon 866 bin 272,83 TL ödedi. 2.211,75 metrekaresi için ise arsa sahibi payı yüzde 40,  şirket payı yüzde 60 olmak üzere kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapıldı. 


Taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşım Bent Yolu Caddesi üzerinden özel araç ile sağlanyor. Yakın çevresinde çok sayıda yapılaşma bulunmamakta olup taşınmazın bulunduğu bölgede çarpık yapılaşma hakim. 


Arazi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne yaklaşık 5,5 kilometre, Anadolu Hisarına 2,5 kilometre, Göksu Evlerine yaklaşık 1,5 kilometre mesafede yer alıyor. 


Arazinin mevcut durumu ile piyasa değeri, değerleme firması tarafından 155 milyon TL olarak takdir edildi. Sinpaş'ın Beykoz'daki yeni arazisinin değerleme raporu ekte yer alıyor.