15 / 05 / 2024

Sinpaş GYO Çırağan Residence

Sinpaş GYO Çırağan Residence

İstanbul Sarayları'nın son etabı olan Çırağan Residence'da satışlar sürüyor. 1+1 daireler 262 bin liradan satılıyor...

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nun 22 Mart 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdiği 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescillendi.

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Sinpaş GYO şirketin 31 Aralık 2020 tarihli bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul tarafından onay verildi. 

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Sinpaş GYO'nun 11 Ocak 2021 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonuçları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 15 Ocak 2021 tarihinde tescil edildi.

Sinpaş GYO Ege Boyu projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Samandıra Mahallesi'nde yer alan 6258 ada 25 parselde bulunan Ege Boyu Projesine ait 7 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun toplantılarına HES kodu şartı!

Sinpaş GYO yatırımcılarına Olağanüstü Genel Kurul toplantısına elektronik olarak katılmalarını tavsiye etti. Toplantıya fiziki olarak katılmayı düşünen yatırımcılarına ise HES kodu şartı arandığını bildirdi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleşen 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararlarını tescil etti. 

Sinpaş GYO kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak, faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi.

Sinpaş GYO Çırağan Residence Haberi

Sinpaş GYO Çırağan Residence

Sinpaş GYO tarafından Halkalı Küçükcekmece'de inşa edilen İstanbul Sarayları'nın bir etabı olan Çırağan Residence'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.


Çırağan Residence'da daire tipleri ve fiyatlar şöyle;

stüdyo tipi daireler 188 bin lira

69 metrekare 1+1 daireler 262 bin lira

94 metrekare 2+1 daireler 346 bin 800 lira

171 metrekare 3+1 daireler 649 bin lira

188 metrekare 4+1 daireler ise 693 bin 700 liradan satılıyor.


Sinpaş GYO Çırağan Residence projesinin sosyal alanlarında 


Türk hamamı

Sauna

Tenis kortu

Fitness

Havuz kafe

Kıyı kafe

SPA

Açık yüzme havuzu

Kapalı yüzme havuzu

Güzellik salonu

Çocuk kulübü



444 1 440


www.istanbulsaraylari.com


Gizem...