04 / 05 / 2024

sinpaş gyo fırsat

sinpaş gyo fırsat

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projesinde 100, Ankara İncek Life'da 80 ve Bursa Modem'de ise 100 evi kapsayan 'Yılın son fırsatı' adlı kampanyasında yüzde 10 indirim uyguluyor...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

sinpaş gyo fırsat Haberi

sinpaş gyo fırsat

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 'Yılın son fırsatı' adıyla yeni bir kampanya başlattı. Şirket, Halkalı'daki Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projesinde 100, Ankara İncek Life'da 80 ve Bursa Modern'de ise 100 evi kapsayan kampanya kapsamında yüzde 10 indirimin yapacak. Sinpaş GYO bünyesinde ara ödemeli ve vade farksız ödeme planları sunan şirket kişiye özel ödeme imkanları da sağlanıyor. 


Hürriyet...